Dit is de nieuwe woning van Janice Blok: 'Gekocht boven de vraagprijs!'

Entertainment
door Nienke
zondag, 02 juni 2024 om 11:00
realitynl 44
Janice Blok is flink aan haar carrière aan het timmeren en heeft zelfs een nieuwe woning gekocht! Janice kunnen we wel kennen als de ex van Donny Roelvink, maar doet nu haar best om op 'eigen houtje' een influencer én actrice te worden! Dat lijkt goed te werken, zo heeft ze zichzelf een nieuwe woning
Janice Blok heeft het goede nieuws gedeeld op haar Instagram, ze heeft namelijk in haar eentje een eengezinswoning gekocht. Voorheen woonde ze nog in deze woning, maar haar oog is toch op iets anders gevallen! Op haar Instagram deelde ze een foto waarop te zien was dat ze een koopcontract heeft ondertekent. Zo schrijft Janice onder de foto: "Ik heb een huis gekocht! Het is officieel! Ik heb in mijn eentje een groot-mensen-huis gekocht! Ze beschreef hoe verliefd ze in één opslag is geworden op het huis. "Ik kan het nog steeds niet geloven en ben zo ontzettend trots op mezelf dat dit me is gelukt", voegde ze eraan toe.

Renovatie

Voor dit bedrag krijg je een écht renovatie huis, maar dat vindt Janice niet erg. Zo neemt ze haar volgers mee op renovatie-reis en gaat ze hier een serie van maken. "Ik ga jullie helemaal meenemen in de renovatie! Het is een oud huis en moet compleet worden omgetoverd." De woning stond te koop voor een vraagprijs van 395.000 euro, maar is recent verkocht aan Janice voor 430.000 euro. Dit is ruim 35.000 euro boven de vraagprijs! Janice heeft een hypotheek van 755.270 euro op het huis gevestigd.

Wat krijg je er voor?

De woning is een eengezins- en hoekwoning met garage met een woonoppervlakte van 125 vierkante meter. Het huis heeft zes kamers tot beschikking, waarvan 4 slaap- en één badkamer. Het huis heeft veel ruimte en mogelijkheden om te verbouwen en heeft een grote tuin.
janiceblokbodophuis 01
Bron: Bekendeburen