Eerste afleveringen van De Bachelor nu te zien: 'Hele hoop drama'

Entertainment
door Lois
donderdag, 07 maart 2024 om 13:05
de bachelor 2024 paul rien monica 1080 1920
Vandaag gaat het nieuwe seizoen van De Bachelor van start. Aflevering één en twee zijn nu te zien op videoland. Met 26 dames in de race vanaf de allereerste aflevering, lijkt de zoektocht naar liefde intenser dan ooit.

Sensatie

Eerder dacht Nederland dat Monica Geuze de nieuwe Bachelorette zou worden, maar verrassing: het wordt De Bachelor 2024. Monica heeft de 'ideale mannen' gevonden, Paul en Rien. 26 dames zijn naar Zanzibar gevlogen voor deze twee knappe heren. In de teaser zien we dat meerdere dames zowel Paul als Rien wel zien zitten, en zelfs beiden geven een roos aan dezelfde dame. De strijd is geopend, dat belooft een hele hoop drama, spanning en sensatie!

Twee Bachelors

Paul, een 31-jarige topadvocaat, struint exclusieve feesten af op zoek naar de liefde die hij nog niet heeft gevonden. Liever geniet hij stiekem van ouderwetse Amsterdamse kroegen en leuke festivals. Ondanks een perfect georganiseerd leven hoopt Paul op een gezellige, grappige dame waarmee hij de grenzen van het leven kan verkennen. Helaas krijgt Paul op Instagram en TikTok niet de gewenste positieve reacties na een introductieronde van de Bachelors door Videoland. Commentaren variëren van "Rennen dames! Heel hard naar huis en verstop je" tot "Dit voelt als decaf koffie op maandagochtend, krijg er geen energie van!" Kijkers vinden Paul niet enthousiast overkomen in het korte introductiefilmpje.
Aan de andere kant hebben we Rien, een charmante man uit Ibiza die werkt in het duurdere vastgoed. Elke ochtend neemt hij een verfrissende duik in de zee. Rien beschrijft zichzelf als lief, avontuurlijk en romantisch. Hij zoekt een dame die met hem op Ibiza wil wonen om samen van het leven te genieten. Zonder een specifiek type in gedachten, hoopt Rien dat zijn ziel verbinding maakt met de vrouw die hij als Bachelor hoopt te vinden.

'We gaan beginnen'

Sinds de terugkeer van de Bachelor, is dit het eerste seizoen met onbekende Nederlanders. Dit seizoen is namelijk gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse versie.
Vanochtend heeft Videoland een video op Instagram gedeeld met de aankondiging dat de eerste twee afleveringen nu online staan. Reacties zoals: "Yesss we gaan beginnen" en "hmmm, had ik dit maar eerder geweten, dan had ik veel later meegedaan", fans hebben er zin in. 
Beeld: Jasper Suyk