Elianne Zweipfenning onthult waarheid over breuk Thomas Berge: 'Spijt'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 22 maart 2024 om 9:06
thomas en elianne
Elianne Zweipfenning laat zich – na haar cryptische post die over vreemdgaan leek te gaan – opnieuw uit over haar relatiebreuk met Thomas Berge. In een recente update op Instagram ontkent ze echter dat Thomas haar bedrogen zou hebben.

Breuk

Elianne Zweipfenning heeft maandagmiddag aan Shownieuws bevestigd dat zij en Thomas Berge hun relatie hebben beëindigd. Zaterdag gingen er al geruchten over de mogelijke breuk, maar nu wordt het bevestigd. Ze benadrukt dat de breuk haar volledig verraste en dat ze er kapot van is.
In een interview met Shownieuws deelde Elianne dat zij en Thomas Berge in relatietherapie zijn geweest in een poging hun relatie te redden. Helaas leverde dit geen resultaat op. Tijdens een sessie vorige week donderdag gaf Thomas aan dat hij niet langer met haar verder wilde. Yvonne Coldeweijer onthulde eerder al dat Elianne de breuk niet zag aankomen. 

Bedriegers

Op Instagram heeft Elianne Zweipfenning zich zondag erg uitgelaten over Thomas. Ze deelde de volgende woorden: "Moge God bedriegers zegenen met bedriegers."
Chiel, zoals Thomas eigenlijk heet, reageerde onmiddellijk met een bericht waarin hij verklaarde dat 'er geen sprake is van een andere vrouw'. Nu is Elianne ook vastbesloten om dit gerucht recht te zetten. in haar recentste post op Instagram benadrukt ze dat ze spijt heeft.

Emotionele achtbaan

Elianne deelt: 'Deze week was een emotionele achtbaan: van ongeloof, verdriet, teleurstelling, boosheid, strijdlust, vastberadenheid en goede hoop. Ik betreur mijn impulsieve opmerking, gemaakt in een moment van emotie na een slapeloze nacht. Hierdoor zijn valse beschuldigingen van vreemdgaan tegen Chiel ontstaan. Ik wil benadrukken dat hij binnen onze relatie nooit is vreemdgegaan en geen "dirty talk" heeft gehad met andere vrouwen.'
"De veroordelingen die Chiel nu op sociale media krijgt, zijn ongegrond. Hoewel we liever onze privacy hadden behouden, is dat vanwege Chiel's beroep niet haalbaar. We zullen ons best doen voor onze kinderen en hun toekomst. Opnieuw vragen we om rust en ruimte."