Emma Heesters onder vuur: 'Luxe leven vol verspilling'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 07 mei 2024 om 11:20
realitynl 3
Emma Heesters kunnen we voornamelijk kennen als zangeres met grote Nederlandse hits. Afgelopen weekend was Emma ook te zien op televisie bij het programma Even Tot Hier. Veel kijkers van het programma, hebben kritiek op het gezongen liedje van Emma.
Emma Heesters maakt geen geheim over de rijkdom die ze heeft, ze pronkt er al te graag mee op haar social media. Naast dat Emma vaak te horen is op concerten en shows, was ze afgelopen weekend ook te zien op televisie. Na haar optreden bij het programma Even Tot Hier, heeft ze bakken met kritiek over zich heen gekregen.

Emma Heesters vliegtuig

In het programma zong Emma een liedje over greenwashing door luchtvaartmaatschappijen. Zo zong Emma het volgende: "Je wil de zon en het strand zien? Ja, denk je, maar het klimaat dan? Ik zeg je dat dat geen kwaad kan, met CO2-compensatie! We vliegen duurzaam, verantwoord en groen. Er is geen reden om het niet te doen!" Het lied gaat er dus over hoe we beter met het milieu om kunnen gaan. De bedoeling is dat we mensen extra laten betalen om de uitstoot van het vliegen te compenseren met het planten van bomen.

Verkeerde keelgat

De keuze van het programma om Emma dit nummer te laten zingen, schiet bij heel veel kijkers in het verkeerde keelgat. Dit komt door de foto's die Emma op haar Instagram plaatst. Emma steekt het niet onder stoelen of banken dat ze een eigen privévliegtuig in bezit heeft. Zo schrijft iemand op X het volgende: "Je bedoelt Emma ‘ik reis graag de wereld rond en maak mijn volgers stinkend jaloers met mijn luxe leven vol verspilling’ Heesters?" Voor een ander zijn de kiekjes van de zangeres met een privéjet op de achtergrond ook niet onopgemerkt gebleven: "Emma Heesters’ Instagram-account zegt genoeg" Dit is geen handige zet geweest!