Emma Wortelboer bevallen van eerste kindje: 'Heel gelukkig en blij'

Entertainment
door Lois
woensdag, 13 maart 2024 om 14:29
emma wortelboer
Emma Wortelboer, de 27-jarige presentatrice bekend van het spraakmakende programma Spuiten en Slikken, deelt op Instagram het vreugdevolle nieuws dat ze op 6 maart moeder is geworden van een dochtertje genaamd Mia.

Geen kiekjes

Op haar Instagram Stories staat opeens een foto van een kinderwagen met daarin een gekleurd dekentje. Van het kindje is nog niets te zien. De foto daarna verklapt dat Emma daadwerkelijk is bevallen. 'Toch minder gezellig zo zonder die warme buik.'
In een interview met RTL Boulevard onthult Emma dat haar dochtertje 'Mia' een lief en vrolijk meisje is dat goed doorslaapt. De kersverse moeder meldt ook dat het goed met haar gaat en dat ze weer mobiel is na de bevalling. De presentatrice geeft aan dat er geen kiekjes van haar dochter online zullen komen.

Veelzijdigheid

De openhartigheid van Emma is kenmerkend, zoals eerder bleek toen ze voor opschudding zorgde met haar ongefilterde uitspraak over haar geboorteprovincie Groningen als een 'k*tprovincie'. Deze eerlijkheid maakt haar uniek, zelfs als het haar eigen roots betreft. Hoewel ze haar relatie privé houdt, deelde ze enthousiast haar plannen om binnenkort met haar partner in het bruisende Amsterdam te gaan samenwonen.  
Naast haar televisiewerk heeft Emma Wortelboer een eigen YouTube-kanaal waar ze openlijk praat over intimiteit, liefde en het menselijk lichaam. Hier deelt ze advies en ervaringen met haar kijkers. Haar veelzijdigheid blijkt ook uit haar deelname aan het Eurovisiesongfestival namens Nederland en haar derde plaats in de finale van De Slimste Mens.

Rode loper

Met grotere ambities dan alleen presenteren, streeft Wortelboer ernaar een 'merk' te worden, vergelijkbaar met haar idool Linda de Mol. Ze wil niet slechts een presentatrice zijn, maar een levensstijl vertegenwoordigen.
Het nieuws van Emma's zwangerschap bracht ze naar buiten op 12 oktober 2023. Op het Gouden Televizier-Ring gala verscheen ze stralend met een blote buik op de rode loper, waar ze vol vreugde vertelde over de blijde gebeurtenis: "Het moest toch een keer gebeuren. Ik voel me super, ben heel gelukkig en blij."