Emma Wortelboer onthult wie de vader van haar baby is

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 20 oktober 2023 om 10:16
emma wortelboer vader baby
Emma Wortelboer maakte onlangs op de blauwe loper van het Gouden Televizier-Gala bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Er zijn veel verkeerde speculaties gemaakt over de vader van het kindje en dit wil ze heel graag rechtzetten. Ze stelt met veel liefde de vader van de baby voor.

Emma Wortelboer zwanger

Emma Wortelboer verscheen op de blauwe loper van het Gouden Televizier-Ring gala met een blote buik. Aan RTL Boulevard liet ze weten in verwachting te zijn van haar eerste kindje. "Het moest een keer gebeuren" , vertelde ze. "Ik voel me super, ben heel gelukkig en blij."
Daarna deelde ze een foto van haarzelf in haar outfit die ze aan had met de tekst: 'Baby for cloud'.

Emma Wortelboer vriend

Emma Wortelboer heeft heel wat jaren een relatie gehad met Tomer. Er werd dan ook door velen gespeculeerd dat hij de vader van de baby zou zijn, maar hier geeft ze eindelijk duidelijkheid over. "Er stond nu overal dat ik het kindje krijg met Tomer, maar dat is niet zo" , vertelt ze tegen Tubantia. "Hij is mijn ex, ik heb inmiddels een nieuwe vriend, Lars."
De twee gaan binnenkort samenwonen in Amsterdam. Ze vinden het heel spannend, maar vooral heel erg leuk. Ze verhuizen naar 'een iets grotere plek'
en zullen daar waarschijnlijk hun kindje gaat verwelkomen.