Er komt een boek over André Hazes: 'Grote Jongen'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 10 januari 2023 om 15:21
boek andre hazes
Na een documentaire komt er nu ook een boek over niemand minder dan André Hazes . De naam van het boek wordt 'Grote Jongen' en niemand minder dan Yvonne Coldeweijer is benaderd voor het schrijven van dit boek.
'Grote Jongen'
Guido Den Aantrekker kwam zojuist met het nieuws dat hij bezig is met het schrijven van zijn vierde boek. Het boek gaat over niemand minder dan André Hazes. Het boek komt uit in mei 2023 en Guido deelde het volgende hierover op social media:
"Nog volop schrijvende in de vrije uurtjes (ontspanning voor mij) verschijnt in mei 2023 mijn ongeautoriseerde biografie 'Grote Jongen', met subtiel 'André Hazes. Zoon, zanger, zondaar'. Uitgever is Borgerhoff & Lamberigts in Gent. In eerste instantie bedoeld voor Vlaanderen (waar André Hazes senior én junior bijzonder geliefd zijn), toonden de Nederlandse inkopers zo veel interesse dat het ook hier wordt uitgegeven. 'Grote Jongen' vertelt het ware verhaal van het bizarre leven van André Hazes jr. op basis van gesprekken met familie, vrienden, andere intimi en eigen herinneringen, inclusief nieuwe feiten en onbekende anekdotes, en onthult wat de documentaires niet laten zien. Het beschrijft vooral de gecompliceerde zoektocht van een zoon naar zichzelf; gegijzeld door de schijnwerpers, gesloopt door de continue druk van een beroemde achternaam. Het boek - soms rauw, altijd eerlijk, vaak droogkomisch - wordt opgedragen aan alle vaders en zoons. Ik zeg voor straks alvast: Lees, alsof het je laatste dag is!"
guido den aantrekker boek andre hazes 63bd7747354f9
Yvonne Coldeweijer als auteur
Guido Den Aantrekker is nu de auteur van het boek. Hij staat ook wel bekend als eerdere hoofdredacteur van de Story. Maar er is iemand die door de uitgeverij als eerst gevraagd is om dit boek te gaan schrijven. Het gaat om de 'Doctorandus in de Hazologie' Yvonne Coldeweijer!
De uitgeverij heeft haar benaderd voor het schrijven van het boek. De reden waarom ze dit heeft afgeslagen is onbekend, maar één ding is zeker: het zou een heel ander boek zijn geworden.
yvonne coldeweijer boek andre hazs 63bd7764cfd7e