Erica Meiland woedend op geruchten Maxime Meiland: 'Dom, gemeen en onwaar!'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 15 maart 2024 om 10:55
erica meiland maxime meiland
Voormalig huisvriendin Caroline van Eeden beweerde onlangs dat Maxime Meiland en Leroy binnenkort gaan scheiden. In een interview met weekblad Weekend reageert Erica op deze uitspraak.

Antidepressiva

Caroline deelde eerder in Weekend details over het huwelijk van Maxime en Leroy. Ze beweerde dat Maxime standaard antidepressiva slikt en dat dit invloed heeft op hun relatie. "Als ze dit niet slikt, weet je niet wat je meemaakt”
Haar voormalige huisvriendin Caroline heeft medelijden met leroy. "Ik heb medelijden met Leroy, maar succes ermee, want die gaat het niet volhouden", denkt Caroline te weten. "Dat geef ik je nu al op een briefje. Haar leven is een grote leugen. Ze liegt alles bij elkaar!" Erica Meiland slaat hard terug naar Caroline en reageert op deze uitspraken. "Ik vind dat dom en gemeen en onwaar", aldus Erica.

Leugens

Daarnaast kwamen er twijfels over de waarheid van Maxime Meiland haar biografie Maxime: Misbruikt, Ontspoord en Nu… Gelukkig! naar voren. In de biografie schrijft Maxime dat ze op de middelbare school voor een voormalige vriendin is gepest, hiermee wordt Merel bedoeld. "Voor zover ik weet was ik Maxime’s vriendin. Zo zie je maar hoe mensen zijn… Ik ben hier echt van geschrokken. Ik heb Maxime absoluut niet gepest. Dat liegt ze!" aldus Merel in een interview met Story.
Merel is niet de eerste persoon die zich aangesproken voelt, ondanks de 'anonimiteit' in de biografie van Maxime. Zo is er een hele smaadzaak ontstaan door de biografie. De vermeende verkrachter vond zelf dat hij herleidbaar zou zijn en dat Maxime leugens verspreid. De dader heeft de rechtszaak verloren, maar gaat het hier niet bij laten.

'Het staat nog te koop'

Desondanks lijkt het goed te gaan tussen Maxime en Leroy, die binnenkort zelfs opnieuw gaan verhuizen. Hun Noordwijkse villa staat te koop en Maxime deelde tijdens een gesprek met Frank Dane op Radio 538 dat er serieuze interesse is. "Het staat nog te koop. Laatst zijn hier mensen geweest met een soort aannemer, dus zij willen het serieus."
Maxime kijkt erg uit naar de nieuwe woonplek waar ze naartoe gaat verhuizen met haar gezin. "Ik heb er helemaal zin in", vertelde ze eerder aan Shownieuws-verslaggever Thom Goderie.