Zo zag Esra uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Entertainment
zaterdag, 16 december 2023 om 14:30
ontwerp zonder titel 2023 12 13t134529113
Esra ging voor B&B Vol Liefde naar Mount Joy om te ontdekken of er een connectie was met B&B-eigenaar Joy. Ze werd Joy's favoriet, maar hun relatie kwam niet van de grond. Later vond ze de liefde bij Bram, die ook deelnemer was van het programma. Hoe zag Esra er vroeger uit?

De liefde gevonden

Joy liet weten dat hij niet echt een klik voelde met Esra. Hoewel Esra haar best deed om interesse te tonen, merkte ze dat Joy niet echt enthousiast reageerde. Babette, die ook naar Mount Joy afreisde, en Esra vonden dat Joy niet echt geïnteresseerde vragen stelde.
Gelukkig heeft Joy inmiddels de liefde gevonden bij Dani, terwijl Esra haar romantische connectie met Bram heeft ontdekt. " Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat we heel erg verliefd zijn geworden ", deelde Esra in een recente YouTube-video. De twee wonen inmiddels zelfs samen. " Het is echt leuk, we gaan zien wat de toekomst ons brengt ", vertelt Bram. " We gaan het uitzoeken! "

Bram en Esra

De online speculaties waren eindelijk bevestigd: Esra is de nieuwe liefde van Bram . Esra was deelnemer aan het programma B&B Vol Liefde en reisde naar Spanje als kandidaat voor Joy.
Bram vond de liefde van zijn leven niet tijdens zijn deelname, maar vertelde kort na de reünie dat er toch een liefde in zijn leven is. In een interview met RTL Boulevard
ontkende Bram de geruchten destijds niet dat het om Esra ging, maar hij bleef wel mysterieus over de relatie. Inmiddels mag iedereen weten dat de twee een relatie hebben. Het stel leerde elkaar kennen na de B&B Vol Liefde -reünie .

Nog steeds herkennen

Spanje, de bestemming waarvoor ze haar koffers pakte in B&B Vol Liefde , is geen onbekend terrein voor de fotograaf. Esra heeft namelijk een periode in Spanje gewoond. Ze voelt zich meer op haar gemak in de Spaanse levensstijl dan in de Nederlandse, omdat het er 'iets meer tranquilo' aan toegaat. Desondanks woont ze nu samen met Bram in Zweden.
Op haar 22e beweert Esra al over aanzienlijke levenservaring te beschikken, hoewel Joy uit B&B Vol Liefde van mening was dat ze nog wat volwassener moest worden. Op Instagram deelt de fotografe een foto uit haar jeugd. Ondanks haar kinderlijke gelaat en het vriendelijke glimlachje, kunnen we Esra nog steeds herkennen. Die pony staat haar overigens best goed.