Evert Santegoeds is leugens Yvonne Coldeweijer beu: 'Ze zit er zo ontzettend naast!'

Entertainment
door Nienke
woensdag, 20 maart 2024 om 16:50
realitynl 60
De juice van Yvonne Coldeweijer over Dave Roelvink, heeft de media op zijn kop geslagen. Het heeft niet alleen Dave geraakt, maar ook de rest van Nederland. Evert Santegoeds, de eigenaar van tijdschrift Privé, heeft genoeg gehad van de leugens en spreekt zich uit.
Yvonne Coldeweijer heeft onlangs in een videoboodschap op haar Instagram laten weten dat Dave weer terug bij af is. Zo beweert Yvonne dat Dave zijn ex-vriendin lastig valt en doorgesnoven voor haar deur staat. Dave heeft zelf met een video gereageerd en dit alles ontkent, dit mocht niet baten voor Yvonne. Het is zelfs zo ver, dat Dave verschillende tests aan het afnemen is als bewijs.

Rectificeren

Evert Santegoeds is de leugens van Yvonne helemaal beu. Zo is Evert goed bevriend met Dries Roelvink en heeft hij het laatste nummer van Dries mogen schrijven. Hij wijst op meerdere fouten die Yvonne eerder heeft gemaakt met juice over Dave. De maat is vol en Evert reageert: "Ja als dat verhaal (over verboden middelen, red.) uit dezelfde bron komt als alle andere verhalen die Yvonne de wereld in slingerde… Daar klopt allemaal niks van, dus ik neem aan dat dit op hetzelfde hoopje hoort." Evert vindt dat Yvonne op de knieën moet: “Yvonne heeft nog niet gerectificeerd. Dat zou je kunnen doen, als je er deze keer zó ontzettend naast zit."

"Het zou haar sieren"

Yvonne stelt Evert heel erg teleur, hij had het zelf graag anders gezien. “Het zou haar sieren als ze zou zeggen: ‘Nou, ik zat ernaast, morgen weer nieuw nieuws.’ Als ze dat niet doet en ze gaat weer door, bijvoorbeeld door te zeggen dat zo’n drugstest niets voorstelt… Aan de hand van haren kun je namelijk nog drie maanden zien of er verboden middelen zijn gebruikt…”

Yvonne Coldeweijer

Yvonne kent geen grenzen en gaat nog even door over Dave en beweerd dat hij vorige week nog in een retreat heeft gezeten in Duitsland. "Dus niet heel gek dat hij nu net toevallig clean lijkt. Als je echt wil aantonen dat je clean bent doe je een haartest. Daarmee is drugs twee maanden terug te vinden." Yvonne gelooft er helemaal niets van en concludeert dat de tijd het zal leren.