Evert Santegoeds over het stille pensioen van Jan Smit: 'Hij wil niet meer'

Entertainment
door Nienke
woensdag, 27 maart 2024 om 14:29
realitynl 93
Mensen maken zich zorgen om Jan Smit, waarom reageert hij in interviews zo kortaf? Volgens Privé-baas Evert Santegoeds is het overduidelijk: Jan heeft geen zin meer.
Marco Schuitmaker kwam met feestelijk nieuws, zo gaat hij in november een concert geven in de GelreDome. Evert geeft aan dat hij het knap vindt dat Marco in een jaar een heel GelreDome kan verkopen, maar hij hoeft dit niet alleen te doen. Zo zegt Evert: "Jan Smit is er ook. Hij laat zich graag inhuren voor dit soort gelegenheden, zodat hij zelf niet de GelreDome hoeft af te huren.” Maar Evert heeft daar zo zijn twijfels bij: "Nou, ik weet ook niet of dat nog vol zou stromen. Maar Jan heeft er niet zoveel zin meer in volgens mij. Dat zie je ook aan zijn hele houding naar de pers toe.”

Houding

Onlangs kwam Jan Smit nogal geprikkeld bij RTL Boulevard voorbij. "Volgens mij vindt Jan het allemaal wel best en dat zou hij zich zeker kunnen permitteren. Hij is een huis aan het bouwen in Spanje en ik denk dat we hem op een gegeven moment helemaal kwijt zijn," denkt Evert.

Stilletjes met pensioen

Zo verwacht Evert dat Jan binnenkort wel misschien met pensioen gaat. Jan heeft onlangs ook bekend gemaakt dat hij gaat stoppen als commentator bij het Eurovisie Songfestival. Zo zou de kans best groot kunnen zijn dat Jan in Spanje gaat wonen. "Als je zó jong begonnen bent en zo goed verdiend hebt al die jaren, dan is een vut-regeling erg aantrekkelijk.” Evert verwacht niet van Jan dat er een afscheidsconcert gaat komen. "Misschien vertrekt hij wel stilletjes. Volgens mij heeft hij er echt geen zin meer in. Als ik hem echt zie uithalen naar Jan en iedereen die hem wat vraagt hoe het ermee is, dan denk ik: jij bent het ook echt zat.”