Ex-minnares Theo Maassen doet interview met het hele verhaal: 'Alles is gezegd'

Entertainment
door Lois
maandag, 26 februari 2024 om 9:19
theo maassen
De ex-minnares van Theo Maassen, Angela Degener, doet zondag voor het eerst op beeld haar verhaal bij Shownieuws over het vermeende huiselijk geweld

Heftige beschuldigingen

Afgelopen maand was heel Nederland in de ban met de heftige beschuldigingen rondom de Brabantse grappenmaker Theo Maassen. Weekblad Privé onthulde dat Theo betrokken zou zijn bij huiselijk geweld, met zijn vrouw die een gebroken neus en zijn ex-vriendin een hoofdwond zou hebben opgelopen. Desondanks deelden Theo's vrouw Joyce, zus Judith en ex Karin een verklaring waarin ze het huiselijk wegwuiven als pure onzin.
De veelbesproken ex-vriendin/minnares van Theo Maassen, Angela Degener, sprak dit weekend uitgebreid met Shownieuws over het vermeende grensoverschrijdende gedrag van de cabaretier. In het langdurige gesprek onthult ze details over hun ontmoeting, de negen maanden waarin Theo haar nummer probeerde te krijgen, de tweejarige affaire, en of Theo zich ooit gewelddadig tegen haar heeft gedragen.

Ex-minnares Theo Maassen

Angela Degener, die eerder aankondigde een eigen podcastserie genaamd 'Het ware van ons' te lanceren, wilde in de podcast het complete, ongefilterde verhaal vertellen over de afgeschreven cabaretier. "Ik wilde eigenlijk in de podcast vertellen hoe het allemaal gekomen is. Dat ik dus niet een of andere homewrecker was die achter getrouwde mannen aanzat. Het was namelijk zo: ik sportte hier in de gym en hij sportte daar ook en we kwamen met elkaar in contact. Toen heeft hij echt negen maanden heel veel werk van me gemaakt. Hij probeerde mijn nummer te krijgen, hij was heel charmant en we werden echt vrienden. Maar ik wilde mijn nummer niet geven want ja, het was een getrouwde man", aldus Angela. Toch werd Angela zwak. Toe en ze kreeg een romantische band met Theo. Dat heeft ongeveer twee jaar geduurd. Angela heeft zelf nooit iets gewelddadigs meegemaakt met Theo.
Opmerkelijk is Angela's claim dat Theo's vrouw, Joyce, zich voordeed als Theo tijdens app-contact tussen hen beiden. Angela deelt dat ze pas reageerde op Joyce nadat deze had onthuld dat ze een week thuis zat met een gebroken neus, een onverwachte wending die hun contact in gang zette.

Aangifte

Angela heeft niets van hem vernomen na het doen van haar verhaal. Hoewel ze zelf geen gewelddadige ervaringen met Theo Maassen heeft gehad, heeft ze meermaals melding gedaan bij de politie en Veilig Thuis. Alleen zonder een aangifte kunnen ze niets. Er hoeft nu maar een iemand op staan, Joyce of wellicht de andere vrouw die zich heeft gemeld, en dan kan er iets mee gedaan worden.