Ex van Dave Roelvink over breuk: 'Stond daar met vuilniszakken'

Entertainment
donderdag, 18 januari 2024 om 15:17
ontwerp zonder titel 2024 01 18t151130028
Het is inmiddels meer dan vier jaar geleden sinds de breuk tussen Dave Roelvink en Julia Mekkes. In haar podcast 'Zogenaamd Succesvol' blikt de strafrechtadvocaat en influencer terug op deze periode. 'Toen stond ik daar met mijn vuilniszakken.'

Vuilniszakken

In de meest recente aflevering van de podcast blikt Julia Mekkes, samen met journalist Anke de Jong, terug op het moment dat ze zonder huis kwam te zitten. Op dat moment woonde Julia bij Dave Roelvink, maar na het beëindigen van hun relatie stond ze op straat. Het was een fout waarvan ze heeft geleerd. " Die fout heb ik zeker gemaakt. Toen ging ik met Dave en toen was hij de eigenaar van het huis. Toen het uit was, toen stond ik daar met mijn vuilniszakken. En toen dacht ik: oké, wat nu? "
Julia gaat verder: " Mijn ouders zeggen nog weleens: 'Wist je nog dat we met die vuilniszak …' Mijn moeder heeft 55 vierkante meter en dat is natuurlijk niet heel weinig. Alleen die heeft letterlijk een slaapkamer. Dus om nou in haar huis te barricaderen. "

Contractuele afspraken

Toch is dat precies wat Julia deed en destijds betreurde ze dat enorm. " Dus toen dacht ik wel: ja shit, dan had je eerst alles redelijk voor elkaar, woonde je samen. En toen leefde ik in een keer uit vuilniszakken. En dat huis van mijn moeder was helemaal volgebouwd met kleding. "
Tegenwoordig heeft ze met haar huidige partner Mischa contractuele afspraken gemaakt, zodat ze, mocht er iets misgaan in de relatie, niet met lege handen komt te staan. " We hebben het samen gekocht, maar we hebben we gewoon duidelijke afspraken. Ik denk dat dat alleen maar goed is. Zolang het goed gaat, gaat het goed. En als het misgaat, dan gaan sommige eindes niet altijd zoals iedereen het wilt. "

Relatiebreuk

Ook de relatie van met zijn jeugdliefde Jazzlyn is ten einde gekomen. “Bij deze wil ik jullie vertellen dat ik en mijn vriendin hebben besloten te stoppen met onze relatie ”, begint Dave zijn verhaal op zijn Instagram Story . “ Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt waar ik zo trots op ben.” Hij en Jazzlyn waren volgens Dave vooral nog bij elkaar voor hun zoontje Dean. “ Ik weet uit ervaring dat een kind twee gelukkige ouders nodig heeft, want mijn ouders zijn vroeger ook puur voor mijn broer en mij te lang bij elkaar gebleven en dat hebben wij niet positief ervaren.”
Dave laat wel weten dat er geen ruzie is. “ We gaan ervoor zorgen dat onze zoon er zo min mogelijk van gaat voelen en hebben goede afspraken gemaakt over de omgangsregeling.” Tot slot schrijft hij te werken aan zijn herstel. “ Ik focus mij in deze moeilijke periode op onze zoon en mijn familie.” Volgens Yvonne Coldeweijer steekt het verhaal heel anders in elkaar...