Ex-vrouw Thomas Berge deelt update na breuk: 'Nieuwe week, frisse start'

Entertainment
door Lois
maandag, 25 maart 2024 om 10:33
elianne
Recentelijk werd bekendgemaakt dat Thomas Berge en Elianne hun relatie hebben beëindigd. Deze onverwachte breuk kwam voor Elianne als een complete verrassing. Op maandagochtend deelde ze een update op Instagram...

Positief

Op Instagram deelt Elianne het volgende: "Goedemorgen! Een nieuwe week, een frisse start, ik probeer er elke dag het allerbeste van te maken en positief te zijn en te blijven. Soms gaat het goed en soms helemaal niet, tijd heelt alle wonden toch? Ik wens jullie allemaal in ieder geval de beste maandag ever. GENIET, voor je het is het voorbij."
Eerder liet Elianne zich op uit over de breuk. "Mijn hart is vorige week in duizend stukjes gebroken", schreef ze op Instagram. "Met een pasgeboren baby en een kleintje van 14 maanden was een gebroken gezin nooit wat ik voor ogen had. Ik stond altijd achter de gedachte 'in voor en tegenspoed', maar helaas is dit niet wederzijds gebleken."

Steun en liefde

"Voor mijn kindjes zal ik altijd alles over hebben en daar ga ik nu dan ook 100% voor", vervolgde ze. "Zij zijn mijn nummer één. Gelukkig krijg ik veel steun en liefde van de mensen om mij heen en dat geeft me kracht voor nu en de toekomst."
In een interview met Shownieuws onthulde Elianne dat zij en Thomas relatietherapie hadden geprobeerd om hun relatie te redden, maar zonder succes. Tijdens een recente sessie gaf Thomas aan dat hij de relatie wilde beëindigen.

Thomas Berge Elianne Zweipfenning uit elkaar

Elianne was volledig verrast en overweldigd door deze beslissing. Ze kon alleen maar huilen, zoals ze aan Shownieuws vertelde. Nu ze niet langer samenwoont met Thomas, voelt Elianne zich eenzaam en verlaten, vooral met twee jonge kinderen. Yvonne Coldeweijer had eerder al onthuld dat Elianne de breuk niet had zien aankomen. Het koppel verwelkomde eerder dit jaar nog een dochtertje.
Elianne heeft zich vorige week op Instagram fel uitgesproken over Thomas, waarbij ze de woorden deelde: "Moge God bedriegers zegenen met bedriegers." Thomas reageerde onmiddellijk met een bericht waarin hij verklaarde dat 'er geen sprake is van een andere vrouw'.  Eerder was Elianne ook vastbesloten om dit gerucht recht te zetten. in haar post op Instagram benadrukt ze dat ze spijt heeft. 'Ik wil benadrukken dat hij binnen onze relatie nooit is vreemdgegaan en geen "dirty talk" heeft gehad met andere vrouwen.'