Fabrizio van de Bachelor heeft een nieuwe vriendin

Fabrizio van de Bachelor heeft een nieuwe vriendin

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Drie keer is scheepsrecht zeggen ze toch? Nou dat is voor Fabrizio, bekend van de Bachelor België, niet helemaal het geval. Maar misschien lukt het nu voor de vierde keer wel, althans dat hopen we voor hem. Fabrizio heeft namelijk een nieuwe vriendin en dit is alles wat we over haar weten!

Fabrizio kon de liefde tijdens programma's niet vinden

Fabrizio werd bekend toen hij deelnam aan een seizoen van Temptation Island. Hij deed mee als verleider om ervoor te zorgen dat de dames de fout in zouden gaan. Het leek hem aardig te lukken want hij kon het héél goed vinden met Daniëlle die haar vriend Mezdi compleet leek te vergeten. We moeten eerlijk zeggen dat zelfs wij dachten dat het iets zou kunnen worden, maar tevergeefs. De twee konden hun weg na de opnames niet vinden samen.

We mochten Fabrizio nogmaals bewonderen in Temptation Island, maar dit keer in de VIPS editie. Ook ruilde hij zijn rol als verleider in voor die van het koppel dat hun relatie op de proef stelt. Samen met zijn vriendin en collega Pommeline ging hij de ultieme test aan om er samen uit te komen. Dat leek te lukken, want bij het laatste kampvuur vroeg hij haar zelfs ten huwelijk. Het geluk leek niet op te kunnen voor het koppel, ze hadden de test overleefd. Echter zagen we tijdens de reünie aflevering dat het sprookje voorbij leek te zijn. Fabrizio had zich niet zo netjes gedragen met één van de verleidsters na de opnames, dus gingen de twee uit elkaar.

Zoals we al zeiden is drie keer scheepsrecht. Fabrizio probeerde de liefde dit keer écht te vinden toen hij de Bachelor van België werd. Veel dames hadden zich aangemeld, maar er kan er maar één de beste zijn. Voor hem was dat Madieke, een dame die volledig bij hem leek te passen. Echter hield ook deze relatie na de opnames geen stand.

Dit is Sanne Pelgrims, de nieuwe vriendin van Fabrizio

Hij was helemaal klaar om het officieel te maken aan zijn volgers, dus dat deed hij. Op Instagram plaatste Fabrizio een schattige foto van hem en zijn nieuwe vlam. "She's the reason I look down on my phone and smile. And then walk into a pole.", was de tekst die bij de foto stond.

Fabrizio schijnt helemaal in love the zijn, maar wie is deze dame eigenlijk? Op het eerste oog herkennen wij haar niet en Fabrizio maakt het ook niet gemakkelijk door haar naam niet te noemen. Maar gelukkig hebben we altijd iemand bij de hand die dat even uitzoekt. Zo zijn we dan ook achter haar identiteit gekomen, zo makkelijk komt hij er natuurlijk niet vanaf.

Het lijkt de gaan om Sanne Pelgrims, hoe oud ze is weten we niet maar ze komt in ieder geval uit Antwerpen. Hoe oud ze is, wat ze doet dat weten we op dit moment niet maar hopelijk komen we daar snel genoeg achter.

Haar Instagram-account is privé, maar we konden haar in ieder geval al vinden op TikTok. Dit is één van de video's die zij op haar account heeft staan:

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk