Fajah Lourens zet villa opnieuw te koop: ‘Opmerkelijke prijsstijging’

Entertainment
door Sophie
woensdag, 21 februari 2024 om 17:25
fajah lourens
Fajah Lourens heeft haar villa opnieuw te koop aangeboden, de prijs is met 11 euro gestegen ten opzichte van de vorige vraagprijs. Tel uit je winst!

Woning Fajah Lourens

De 42-jarige Fajah Lourens heeft plannen om naar Spanje te verhuizen. “Het leven daar is een stuk relaxter. Zodra ik voet op Nederlandse bodem zet, loopt de prestatiedruk voor mij hoog op.” Ook geeft ze aan dat ze niet lang wil wachten met de verhuizing. “Mijn schoonzusje is twee jaar geleden op 40-jarige leeftijd overleden. Ik sluit niet uit dat die dingen kunnen gebeuren. Ik ben nu 42 en vind niet dat ik moet wachten tot ik 60 ben. Nu ben ik nog vitaal en wil ik doen waar ik het meest gelukkig van word: dat is de zon en de dieren om mij heen.”
Als onderdeel van de verhuisplannen heeft ze besloten haar miljoenenvilla in Purmerland te verkopen . Fajah haalde haar woning uiteindelijk toch weer uit de verkoop , maar ze heeft haar weelderige huis opnieuw op de markt gebracht. Dit doet ze met een opmerkelijke twist: de prijs is met exact 11 euro gestegen ten opzichte van de vorige vraagprijs.
Aanvankelijk werd Fajah's huis in Purmerland geprijsd op 3,8 miljoen euro, maar nu staat het te koop voor 3.800.011 euro. Hoewel dit op het eerste gezicht vreemd lijkt, heeft deze prijsstijging een logische verklaring. Fajah heeft besloten haar huis opnieuw te laten verkopen door de makelaars van 11 Makelaars. Het is een gebruikelijke praktijk bij dit makelaarskantoor om de verkoopprijzen te laten eindigen op het getal elf.
Voor degenen die Fajah's villa kopen, wacht een indrukwekkend pand van bijna 730 vierkante meter, gelegen op een perceel van meer dan 28.000 vierkante meter, compleet met een royaal zwembad.

Relatie met Ruud de Wild?

Ondertussen worden Fajah's naam en die van radio-dj Ruud de Wild regelmatig in verband gebracht op sociale media en in de roddelpers. Er wordt gespeculeerd dat de twee een goede band hebben en zelfs een relatie hebben . In gesprek met RTL Boulevard ontkent ze zelf dat er iets speelt tussen haar en Ruud, maar na de vraag kan ze haar lach niet inhouden. De kans dat er toch wat speelt tussen de twee is, ondanks haar interview, erg reëel.