Familie Meiland gaat toch niet samen wonen: 'Twee kavels gekocht'

Entertainment
vrijdag, 03 november 2023 om 14:05
ontwerp zonder titel 75
Het is al enige tijd bekend dat de familie Meiland weer gaat verhuizen, en in tegenstelling tot eerdere berichten dat de familie onder één dak zou gaan wonen, hebben ze uiteindelijk toch besloten om twee kavels te kopen.

Twee kavels gekocht

Maxime Meiland had nauwelijks de tijd om haar verhuisdozen uit te pakken voordat ze alweer voor een nieuwe verhuizing staat. De familie houdt de details van hun nieuwe huis nogal geheim, maar het is wel bevestigd dat hun nieuwe woning in Noordwijkerhout zal zijn. BekendeBuren heeft de hand weten te leggen op een akte en brengt nu meer details over de verhuizing naar buiten.
Wat blijkt? De familie gaat niet één huis bouwen, maar twee! De kavel die de familie Meiland hebben aangeschaft bestaat uit twee afzonderlijke percelen. Op het tweede perceel mag een huis worden gebouwd waar maximaal één gezin kan wonen. Dit betekent dat Martien en Erica in het ene huis zullen wonen, terwijl Maxime en haar gezin hun intrek nemen in het andere huis.

Maxime Meiland krijgt villa moeilijk verkocht

Hoewel de bouw van de huizen nog moet aanvangen, heeft Maxime haar huidige woning al te koop gezet . Het is toch de vraag of ze het snel zal verkopen
, gezien het feit dat de villa momenteel een energielabel G heeft. "Er staan ook woningen te koop met hetzelfde bedrag, maar dan energielabel A. Ja, G staat voor grot", dat legde Alex van Keulen al eerder uit aan RTL Boulevard . " Dat betekent stoken, stoken en nog eens stoken. In zo’n woning muurisolatie aanbrengen … dat loopt ontzettend in de papieren. "
Alex is bezorgd dat Maxime haar huidige huis niet snel zal kunnen verkopen, omdat het isoleren van de villa aanzienlijke kosten met zich meebrengt. " Dan moet je echt denken aan meer dan 100 duizend euro om dat te herstellen. Ik wens ze heel veel succes, maar ik heb zo het idee dat die woning nog wel even te koop blijft staan. "

Jaren van plan

Sander, Erica's voormalige partner, onthulde vorig jaar aan weekblad Story dat de familie Meiland al enkele jaren van plan was om weer samen onder één dak te gaan wonen. Dit blijkt toch niet helemaal waar te zijn, aangezien ze nu toch twee kavels hebben gekocht.