Familielid Def Rhymz reageert op misplaatste grap van Marieke Elsinga: 'Walgelijke vrouw'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 26 maart 2024 om 13:06
realitynl 82
Marieke Elsinga heeft in de ochtendshow van Qmusic een grap gemaakt over het overlijden van Def Rhymz. Dit is bij veel luisteraars opgevallen en inmiddels heeft een familielid gereageerd.
Rapper Def Rhymz is op 53-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van hartfalen. Waar de meeste mensen Def van kennen is zijn bekende nummer "schudden". Zo gaat het refrein van het nummer "zak zak zak maar lekker door door door, tot de grond, schudden met die kont van links naar rechts."

Misplaatst

Laat misplaatste grap van Marieke nou nét over deze songtekst gaan. Zo heeft Marieke meerdere keren in de show zich afgevraagd of het nummer "zak zak zak" gedraaid zal worden tijdens het zakken van de kist van Def in de grond. Hier bleef het niet bij, tijdens de ochtendshow van vandaag begon Annemarie over die top 10 beste nummers voor een begrafenis. Je voelt hem nu misschien wel aankomen, Mattie zei: "Nee Marieke," waarop Marieke fluisterend met: "zak zak zak" reageerde.

Reactie van een familielid

Inmiddels heeft een familielid ook gereageerd onder de foto van Marieke op Instagram. Zo reageert een nichtje van Def het volgende: "Als familielid wil ik even reageren op de uitspraken van deze walgelijke vrouw. Ik vind het volkomen respectloos en belachelijk dat je denkt dit soort opmerkingen te kunnen maken." Daar blijft het niet bij, zo gaat ze verder: "Mijn oom heeft zijn hart en ziel in zijn carrière gestoken, zelfs op de momenten dat hij er niet voor beloond is zoals andere artiesten." Ze eindigt de reactie met: "Een beetje respect is wel op zijn plaats. Dus names de familie als je niks normaal te zeggen heb, hou dan gewoon lekker je mond."

Kritiek

Mensen zijn zo boos dat er zelfs reacties geplaatst worden onder de laatst geplaatste foto van Marieke. Mensen reageren met: "Wat vind je zelf van de opmerkingen over Def Rhymz? Krabbel je nog niet terug?" De reacties blijven maar komen. Yvonne Coldeweijer reageert op haar Instagram: "Wow. Zo ongepast. Bizarre opmerking." Het is niet de eerste keer dat Yvonne Coldeweijer zich uitlaat over Marieke. Zo haalde Yvonne eerder uit naar Marieke met het statement dat "alles is bedacht" in de ochtendshows.