Famke Louise en vriend komen afspraken niet na: 'Nooit gepromoot'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 10 juli 2024 om 11:30
famke louise denzel slager
Famke Louise en haar vriend Denzel Slager sluiten regelmatig deals met bedrijven voor gratis spullen. De bedrijven zouden hier dan promotie voor terug moeten krijgen, alleen houden Famke en haar vriend zich niet aan de afspraken.

Famke Louise muziek Djamilla The Real Housewives of Amsterdam

Famke Louise en Djamilla, een van de sterren van "The Real Housewives of Amsterdam", hadden afgesproken samen een nummer op te nemen en uit te brengen. Djamilla promootte het nummer in de serie, maar Famke heeft het nooit uitgebracht, ondanks een releaseparty. Djamilla probeerde tevergeefs contact te zoeken. Famke heeft wel geprofiteerd van de aandacht in het programma.

Famke Louise en vriend komen afspraken niet na: 'Nooit gepromoot'

Daarnaast blijken Famke en haar vriend Denzel Slager vaker afspraken met bedrijven niet na te komen. Een optiekzaak gaf Famke voor duizenden euro's aan brillen in ruil voor promotie, maar ze plaatste nooit iets. Denzel benaderde dezelfde optiek voor een samenwerking met een voetballer, maar ook hier kwam geen promotie van. Bovendien had Denzel de voetballer voorgelogen dat hij de brillen gratis zou krijgen. Denzel lijkt vaker via anderen samenwerkingen aan te gaan om zelf gratis spullen te krijgen.
Dit gedrag komt neer op oplichting en diefstal van bedrijven. Het nakomen van de gemaakte afspraken zou niet moeilijk moeten zijn. Famke en Denzel lijken echter te lui om hun deel van de deal na te komen.