Famke Louise verkoopt gedragen ondergoed voor bizar bedrag: 'Geen grenzen'

Entertainment
door Lois
maandag, 08 april 2024 om 9:05
famke louise
Famke Louise schokt haar volgers op Instagram door aan te kondigen dat ze nu zelfs gedragen ondergoed verkoopt. De zangeres, die sinds ruim een maand pikante content deelt, lijkt geen grenzen meer te kennen...

Q&A

Famke Louise deelt weleens vaker een Q&A op haar Instagram, waarbij volgers een vraag kunnen sturen en waarop Famke antwoord geeft. Zo kwam de vraag of ze van plan is naar Dubai te verhuizen, waarop ze antwoordt: "Ben wel bezig met wat appartementen, maar wonen niet. Want dan kan ik mijn exclusieve video's niet maken."

'Gedragen string'

Een van Famke's volgers vroeg haar ook naar het verkopen van een 'gedragen string'. De zangeres reageerde: 'Heb ik laatst voor het eerst verkocht'. Later voegt ze toe dat het ondergoed tussen de 500 en 1000 euro kost. 'Hangt af van m'n mood.' Een opmerkelijke manier om de prijs te bepalen, maar blijkbaar past het bij Famke haar stijl.
Famke Louise maakte vorige maand bekend dat ze tegen betaling erotische foto's deelt op het platform FanCentro. Daar voert ze ook gesprekken met betalende volgers. Gisteravond deelde de zangeres op Instagram dat ze het 'nog steeds superleuk' vindt om te doen.

Famke Louise pikante content

Maar hoeveel verdient Famke eigenlijk met haar nieuwe carrière? Hoewel ze er niet veel over loslaat, hebben de heren van de podcast BLVD al wat speurwerk verricht. Fans kunnen zich abonneren op haar kanaal voor prijzen variërend van 35 euro per maand tot 21 euro per jaar vooruitbetaald. Een behoorlijk bedrag, als je het mij vraagt. Rob Goossens vermoedt zelfs dat Famke haar eerste 75.000 euro al binnen heeft, dat is niet mis voor een eerste maand van een nieuwe baan.
De zangeres heeft ook een aantal exen, waarvan ook ex Tim zijn mening heeft gedeeld over de pikante content van zijn ex. "Bepaalde mensen willen ook beginnen op OnlyFans, maar eerst shady erover doen en uitlachen. En nu zelf beginnen, als moeder zijnde, wauw. Erg man dat je zo erg hoog zit." Famke lijkt zich er niets van aan te trekken, de zaken lopen goed.