Fans in shock door verhuizing Martien en Erica Meiland: 'Rusteloze ziel'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 14 maart 2024 om 9:19
realitynl 35
Er is geen ontkomen aan: al die verhuizingen van de Meilandjes. Hoewel het nieuws bekend is en inmiddels te verwachten is bij de familie, zijn fans geschokt.
Inmiddels is het duidelijk dat de familie Meiland niet op eén plek kunnen wonen. Zo heeft Martien op zijn Instagram gezet dat het huidige huis waar hij en Erica momenteel in wonen, te koop staat. Zo hebben Martien en Erica eerder aangekondigd dat er een nieuw huis gebouwd zou worden voor de familie. Hun huidige huis stond toen nog niet te koop en dit is nu wel het geval.

Fans in shock

Het nieuws is al een langere tijd bekend, maar fans zijn gechoqueerd. Zo reageren er een paar onder de foto die Martien heeft geplaatst op Instagram: "ALWEER?! Zijn jullie nou nooit een keer verhuismoe?! Of hebben jullie gewoon een rusteloze ziel." Anderen reageren: "Dit kan toch niet!!! Opnieuw verhuizen?" en "Alweer verhuizen??😮"
Mocht je de woning willen kopen, dan mag je flink in de buidel tasten. Je mag namelijk bijna 2,4 miljoen euro neertellen voor het optrekje. Ze hebben vandaag zelfs al de eerste bezichtiging staan!

Villa van Maxime

De villa die Maxime op Funda heeft gezet, staat al een langere tijd te koop. Ook zij kan niet wachten om de spullen te pakken en te verhuizen naar een andere woning samen met haar gezin. Onlangs heeft Maxime nog in een uitzending van Radio 538 gezegd wat de staat was van de verkoop: "Het staat nog te koop. Laatst zijn hier mensen geweest met een soort aannemer, dus ze willen het serieus." Ze heeft er in ieder geval alle vertrouwen in dat het binnenkort verkocht zal zijn.

Het Meilandgoed

De Meilandjes hebben grote toekomstplannen en zitten niet stil want er zou een groot stuk land gekocht zijn. 'Het Meilandgoed', zoals dat gaat heten, zou in 2025 gereed moeten zijn. Dit is een groot terrein waarop de Meilandjes allemaal hun eigen "villa" kunnen bouwen. Zo blijven de Meilandjes toch nog bij elkaar wonen, in ieder hun eigen ontworpen villa.