Zo gaat het nu met Fenna en Martijn uit B&B Vol Liefde

Entertainment
zondag, 10 december 2023 om 11:30
ontwerp zonder titel 2023 12 05t150055305
Fenna en Martijn waren deelnemers van het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. Vanuit zijn bed & breakfast in Portugal begon Martijn aan zijn zoektocht naar een leuke vrouw, die hij vond in Fenna. Hij stuurde alle andere dames naar huis en besefte meteen dat hij zijn levenspartner had gevonden. Op het fanaccount van B&B Vol Liefde op Instagram delen ze nu hun verhaal.

Fenna en Martijn over hun deelname

Beiden hebben ervaren hoe essentieel het is om, zoals eerder genoemd, trouw te blijven aan jezelf, maar ook om vooraf te bepalen wat je persoonlijke grenzen zijn. Fenna: " Het is niet zo dat ze iets in scène zetten, maar de crew vraagt ons soms wel om iets te doen. Op een gegeven moment zit je in een flow dat je maar gewoon ja zegt, maar dan word je gekneed en een typetje. Toen we een nacht in een hotel mochten slapen, vroegen ze ons bijvoorbeeld of we op bed wilden gaan liggen en elkaar een kus wilden geven. Toen zei ik: dat wil ik niet. "
" Ik was daar totaal niet goed in ", vertelt Martijn. " Ik was volledig gekneed na drie weken. Het stijldansen bijvoorbeeld, dat is iets waar mijn ouders en ik wel van houden, maar dan op een feestje als je wat gedronken hebt en het gezellig is. Nu regende het dus wilde de crew binnen filmen en vroegen ze of we dat nuchter in de woonkamer wilden doen. Dan ga je daarin mee, maar krijg je een hele andere sfeer. " Wel hield hij zijn poot stijf toen de laatste deelnemer arriveerde, terwijl hij eigenlijk al wist dat Fenna, die daarvoor aan was gekomen, het was voor hem. " Dat is iets wat de crew niet wilde, maar wat ik wel gewoon heb gedaan."

Zo gaat het met Fenna en Martijn

Fenna laat weten dat ze nog steeds gelukkig is met Martijn. " Met mij en Martijn gaat alles goed. We zijn nog steeds heel verliefd en happy met elkaar ." legt Fenna uit. De exacte invulling van hun toekomst blijft nog wat onzeker. " We hebben nog geen specifieke toekomstplannen, we leven een beetje van dag tot dag en zien wel hoe het allemaal gaat lopen. "
In de Hoe is het nu met?-aflevering was eerder al te horen dat Martijn van plan was te stoppen met de B&B om meer tijd met Fenna door te brengen. Tot op heden lijkt dat nog niet het geval te zijn, want Fenna geeft nu aan dat zij in de Algarve woont en dat ze vaak bij Martijn is of dat Martijn bij haar komt. Ze zien elkaar bijna wekelijks. " Als we samen zijn, dan genieten we van stranddagjes (ja… ook nog in november) en houden we van spelletjes spelen. We zijn een tijdje geleden ook samen op vakantie naar Tenerife geweest, dat was onze eerste vakantie samen! "