Volgens FHM is dit de mooiste vrouw van Nederland

Entertainment
door Denise
vrijdag, 02 juni 2023 om 10:08
ontwerp zonder titel 2023 06 02t095149189
Vorig jaar was Abbey Hoes uitgeroepen tot mooiste vrouw en het jaar daarvoor was het Monica Geuze. Dit jaar is zangeres en musicalactrice Romy Monteiro uitgekozen tot de mooiste vrouw van Nederland door het platform FHM, ze staat op de eerste plaats van alle 500 vrouwen.

Mooiste vrouw FHM 500

Romy vindt het 'hartstikke leuk' en ze geeft aan dat het als een ontzettende eer voor haar voelt dat zij als mooiste vrouw is gekozen door de jury en de lezers. "Dat had de 17-jarige Romy nooit gedacht, haha. Ik vind het ook extra waardevol dat dit niet alleen door lezers, maar ook door een vrouwelijke jury is gekozen. Dat zijn niet de minste vrouwen." Op de tweede plaats staat Jutta Leerdam en model Imaan Hammam op de derde.

Awards

Het is de eerste keer dat de hele jury bestaat uit vrouwen, die samen met de lezers de lijst samen stelde. Die jury bestaat onder meer uit modellen Kim Feenstra en Danielle van Grondelle, en programmamaker Veronica van Hoogdalem. Donderdagavond was de lunchparty van de FHM500 in Amsterdam, hier werden nog een paar awards uitgereikt. Zo ging de All Time Favorite Award naar Georgina Verbaan, Linda Hakeboom kreeg de Social Media Queen
hoofdprijs en Fleur Jong is uitgeroepen tot mooiste sportvrouw.