Frans Bauer deelt schattige foto met moeder: 'Grootste supporter'

Entertainment
door Indy
donderdag, 16 november 2023 om 14:35
moeder frans bauer
Frans Bauer deelt op Instagram een foto met zijn grootste supporter, namelijk zijn moeder Wies. De twee lijken als twee druppels water op elkaar! De volgers van de zanger zijn laaiend enthousiast over de foto van moeder en zoon.

Laaggeletterd

Wies Bauer, de moeder van Frans Bauer, is de afgelopen tijd al vaker onder de aandacht gekomen. Frans is sinds kort namelijk te zien op televisie met zijn programma Leven Zonder Letters. Hierin volgt de zanger twaalf mensen die laaggeletterd zijn. Hij loopt mee in hun dagelijkse leven en probeert de mensen het vertrouwen in zichzelf terug te laten vinden. De zanger begrijpt als geen ander tegen welke problemen de laaggeletterden aanlopen. Zijn moeder Wies en vader Chris waren namelijk ook laaggeletterd.
Op zeer jonge leeftijd kreeg Frans te maken met de laaggeletterdheid van zijn ouders. Toen zijn vader hem ging aangeven bij het gemeentehuis ging het mis, omdat zijn vader niet kon lezen. Frans kreeg daardoor per ongeluk de achternaam van zijn moeder .
De zanger merkt dat er toen, en nu nog steeds, schaamte rondom het onderwerp heerst. “Toen mijn vader voor de aangifte op het gemeentehuis was, durfde hij niet te zeggen dat hij niet kon lezen en dus niet snapte wat daar allemaal op het formulier stond” , zegt Frans. “Hij heeft blind een kruisje gezet. Dus werd het formeel geen Bauer, maar Van Doorn. Ik heb daar nooit mee gezeten, ik ben gewoon later Bauer gaan gebruiken.”

Moeder Wies

Wies mag dan wel niet kunnen lezen en schrijven, maar haar zoon supporten kan ze als geen ander. "Mijn lieve moeder is mijn grootste supporter!" , schrijft Frans dan ook bij de foto. "Ze komt af en toe gezellig kijken bij mijn concerten."
De volgers van de zanger zijn laaiend enthousiast over de foto. Volgens hen lijken zij als twee druppels water op elkaar: "Frans je lijkt op mama. Zo lief ja. Ze ziet er goed uit hoor." Een ander schrijft: "Echt moeder en zoon, geniet van elkaar zoveel het kan."