Frans Duijts is openhartig over zijn huwelijk: 'Problemen'

Entertainment
door Nienke
maandag, 04 maart 2024 om 11:06
realitynl 30
Frans Duijts is al ruim twintig jaar getrouwd met zijn vrouw Marloes. De zanger laat openlijk weten hoe het huwelijk verloopt. Het gaat niet altijd over rozen is wat de zanger toegeeft bij Story.
Het koppel is zo'n twintig jaar getrouwd. Frans geeft toe dat er ook mindere periodes waren. "Marloes en ik hebben ook onze problemen gekend", onthult hij in Story. "Zeker in het begin van onze relatie, nog voordat de kinderen er waren."

Frans Duijts vrouw

Frans vertelt dat het koppel zelfs op het punt stond om op een gegeven moment uit elkaar te gaan. "Er kwamen steeds meer irritaties. Dat we uiteindelijk toch bij elkaar bleven, was omdat we veel gesprekken voerden en teruggingen naar onze basis." En wat die basis is? "We houden zielsveel van elkaar. En we praten nog steeds heel veel." Deze manier lijkt gelukkig te werken voor de twee.

Eerdere fout

In 2015 is de zanger zoenend gespot met een dame die onbekend is in de mediawereld. Marloes kwam het nieuws ook meteen te weten. Frans gaf destijds aan geschrokken te zijn: "We hadden zoiets van: jeetje, wat gebeurt hier?'' De zanger heeft de zoen eerlijk opgebiecht aan zijn vrouw. Zij zou volgens entertainmentdeskundige Albert Verlinde niet blij zijn geweest. Maar ze waardeert de eerlijkheid. "Zoals je weet heb ik een goede relatie met mijn vrouw, dat moet voor altijd zo blijven. Dat kun je alleen maar doen door eerlijk naar elkaar toe te zijn.'' Geruchten gingen later nog rond dat Frans betrokken was bij meerdere affaires.

Jongensdroom

Naast een vrouw, kinderen en een carrière in de zangwereld, is Frans zijn droom toch écht uitgekomen. De zanger is nu trotse eigenaar van een Ferrari. "Ferrari is natuurlijk wel een dingetje. Ik voel me echt een klein jochie", vertelde de zanger aan Shownieuws. Zijn vrouw Marloes is minder enthousiast, maar steunt de zanger wel in het behalen van zijn dromen.