Zo zag Fred van Leer er vroeger uit

Entertainment
door Indy
zaterdag, 04 november 2023 om 10:30
template een foto 1
Fred van Leer is terug van weggeweest. De stylist kampte een tijdje met een depressie, maar inmiddels is hij weer volle bak actief. Op sociale media deelt hij een foto van zichzelf, waarop de stylist in zijn jongere jaren is te zien.

Fred van Leer

Fred van Leer is een Nederlandse stylist, mode-icoon, presentator en televisiepersoonlijkheid. De 47-jarige Fred is met name bekend geworden door zijn werk als stylist en zijn deelname aan verschillende televisieprogramma's in Nederland.
Fred is een geboren stylist en begon zijn carrière als kapper. Zijn doorbraak in de televisiewereld kwam met het programma Shopping Queens , waarin hij als stylist samenwerkte met verschillende deelnemers om hun stijl te verbeteren. Hij viel op vanwege zijn flamboyante persoonlijkheid en zijn gevoel voor mode.
Sindsdien is hij niet meer weg te denken van de Nederlandse buis. De stylist verscheen na zijn doorbraak in verschillende televisieprogramma’s. Zo was hij te zien in Ranking The Stars en was hij coach in Holland’s Next Top Model. Fred deed zijn werk als stylist voor RTL Boulevard en X factor en hij was ook te horen in het radioprogramma van Giel Beelen, waarin hij advies over kleding en mode gaf.
Daarnaast heeft hij ook een column geschreven in Beau Monde magazine. Zijn carrière heeft hem inmiddels een aardig vermogen opgeleverd.

Burn-out

Ondanks zijn glansrijke carrière, vertelde Fred dat hij een depressie heeft gehad. Vorig jaar blies hij zijn theatertournee af die dit jaar gepland stond, omdat hij een burn-out had. In en interview met RTL Boulevard vertelde de stylist hier meer over. "Het zijn echt kutjaren geweest" , blikte hij terug. "Ik heb me echt teruggetrokken vanaf het podium."
Gelukkig gaat het inmiddels weer een stuk beter met Fred. Volgens hem komt dat omdat hij "veel fijne mensen" om zich heen heeft.

Terug in de tijd

Fred laat ook weer van zich horen op Instagram en hierop neemt hij ons mee terug in de tijd. Afgelopen zondag plaatste de stylist een foto van zichzelf waarop hij in zijn jongere jaren op het strand in Renesse te zien is. Zelf kan de stylist om de foto blijven gieren.
Bij het kiekje uit de oude doos schrijft hij: "Ik kan hierom blijven gieren..... Renesse 1936. "
Bekijk de hilarische foto van Fred hier: