Fysieke klap voor Elianne Zweipfenning na breuk Thomas Berge: 'Bizar'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 16 juli 2024 om 14:02
thomas berge
De recente scheiding tussen Thomas Berge en zijn voormalige partner Elianne Zweipfenning heeft aanzienlijke fysieke en emotionele gevolgen gehad voor Elianne, zoals zij zelf emotioneel toelichtte.

Breuk Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

In maart werd publiekelijk bekendgemaakt dat Elianne en Thomas hun relatie hadden beëindigd. Al snel bleek dat de scheiding allesbehalve harmonieus was verlopen. Thomas verklaarde zelf over de breuk: "De berichten zijn waar. Het klopt dat ik een punt achter onze relatie heb gezet", aldus zijn bericht op Instagram. "Na diverse pogingen en relatietherapie is het niet gelukt om de relatie voort te zetten."
Hij voegde daaraan toe "dankbaar" te zijn voor de mooie herinneringen die hij met Elianne had en verzekerde dat "absoluut geen andere vrouw in het spel" was. Hoewel Elianne aanvankelijk op Instagram suggereerde dat Thomas vreemd was gegaan, verwijderde zij deze berichten snel. De twee hadden drie jaar een relatie en zijn ouders van twee kinderen.

Mishandeling

In mei berichtten verschillende roddelkanalen dat Thomas zijn voormalige partner zou hebben mishandeld. Thomas reageerde daarop bij Shownieuws: "Ik ben diep geschokt en bedroefd door de onterechte aantijging van mishandeling op enkele juicekanalen. Ik heb mijn ex nog nooit geslagen en ik zal dit ook nooit doen, wat ze ook over mij zegt."
Elianne gaf een reactie: "Ik herken mij niet in de reactie van Thomas. Ik wil mij in de media verder niet uitlaten over deze pijnlijke situatie en wat er precies is voorgevallen. Ik beraad mij voorlopig op wat ik hier verder mee moet doen, de waarheid zal op enig moment wel duidelijk worden. Onze kinderen en ik hebben nu vooral behoefte aan rust."

Fysieke klap voor Elianne Zweipfenning na breuk Thomas Berge: 'Bizar'

Op haar Instagram Stories deelde Elianne dat zij inmiddels meer dan vijftien kilo is afgevallen als gevolg van de breuk en de nasleep hiervan. Tijdens haar zwangerschap woog zij ongeveer 75 kilo en daarna rond de 70 kilo. Sinds halverwege maart is zij meer dan 15 kilo afgevallen, en de weegschaal toont nu minder dan 55 kilo aan. 'Het is ongelooflijk wat mentale stress met je lichaam kan doen', aldus Elianne.