Geeft Yvon Jaspers het stokje over voor Boer Zoekt Vrouw: 'Boer staat te popelen'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 09 april 2024 om 11:47
realitynl 9
Boer Zoekt Vrouw is een bekend programma op de Nederlandse televisie. Deze wordt al jaren gepresenteerd voor Yvon Jaspers, maar de laatste jaren komt er steeds meer kritiek. Boer Tom staat te popelen om het stokje over te kunnen nemen.
Boer Zoekt Vrouw is simpel gezegd een programma waar boeren op zoek zijn naar een vrouw. Omdat ze in het dagelijkse leven vaak te druk zijn om de boerderij op gang te houden, kan de liefde soms lang op zich laten wachten. Yvon Jaspers was hét gezicht van het programma, door haar vlotte babbel en haar interesse richting de boeren en hun werk toe. De laatste jaren is er steeds meer kritiek gekomen op het programma. Veel mensen vinden dat het programma te traag is, en dat de makers een voorbeeld moeten nemen aan B&B Vol Liefde, waar de dates net wat sneller en soepeler verlopen.

Stokje overnemen

In een uitgebreid interview met Libelle laat boer Tom zich hierover uit, zo is hij eigenlijk nooit meer van de buis verdwenen na zijn deelname. Hij is namelijk al negen jaar lang te zien als tuinexpert in het programma Eigen Huis & Tuin. Tom staat te popelen om het stokje over te kunnen nemen: "Ik zou Boer Zoekt Vrouw wel willen presenteren, dat zou goed bij me passen, haha! Een specifieke droom heb ik niet, maar een programma over het buitenleven, eventueel in combinatie met kinderen, lijkt me erg leuk om te maken."

Toekomst

Misschien is het wel goed dat Tom de presentatie over zou kunnen nemen van Yvon. Het zou het programma weer kunnen laten opbloeien na dertien seizoenen gedraaid te hebben! Tom ziet het in ieder geval wel zitten! Het lijkt Tom interessant om ook aan programma's mee te doen, zo zegt hij zelf: "Het lijkt me gaaf om daar een keer aan mee te doen. Misschien moet ik het toch maar eens gewoon doen."