Hoe hoog is de geldboete voor The Masked Singer?

Entertainment
zondag, 19 november 2023 om 10:30
geldboete masked singer
Het meest cruciale element van The Masked Singer is ongetwijfeld de onthulling van de identiteit van de zingende en dansende BN'ers in kostuum. Het succes van het programma hangt nauw samen met strikte geheimhouding. Hoewel er veel wordt gesproken over de aanzienlijke boetes waaraan deelnemers zich blootstellen als ze onbedoeld iets verklappen, blijft de vraag: hoe hoog is die boete eigenlijk?

Geldboete The Masked Singer

RTL weigert deze vraag te beantwoorden, dus werpen we een blik op wat voormalige deelnemers en juryleden hierover te zeggen hebben. Binnen de wereld van The Masked Singer lopen deelnemers het risico op een aanzienlijke boete als ze onbedoeld iets prijsgeven over hun deelname. Deze bestraffing heeft, mede door de explosieve populariteit van het programma, bijna een mythische status verworven. Hoewel er een zekere geheimhouding heerst rondom de exacte hoogte van de boete, zijn er enkele onthullingen geweest die ons een glimp gunnen van de financiële consequenties voor overtredingen.
Een interessant voorbeeld hiervan komt uit het allereerste seizoen van The Masked Singer , waarin Eddy Zoëy deelnam als De Papegaai. Na zijn eliminatie verscheen hij op de talkshow van Beau, waar hij per ongeluk het bedrag van de boete liet vallen. Dit onbedoelde moment voegt een extra laag spanning toe aan de toch al geheimzinnige en intrigerende sfeer die The Masked Singer omringt. " Twee ton, tweeënhalve ton, zoiets. " Oeps, dat had natuurlijk niet onthuld mogen worden!

Geheimhouding

Eddy wijst erop dat het niet alleen om de boete gaat als het om geheimhouding gaat. " Je wil zo’n programma ook gewoon niet verpesten. " Wanneer hij achter de desk bij RTL Boulevard
zat, beleefde hij overigens behoorlijk ongemakkelijke momenten.
Vooral als hij met een ernstig gezicht moest praten over The Masked Singer
, leidde dit tot een aanzienlijke dosis ongemak en onplezierige ervaringen. " Dat was drama. Helemaal omdat Rick Brandsteder, die smiecht, me stond te beschuldigen. "

Panelleden reageren

Babette van Veen, de getalenteerde artiest achter De Vlinder, deelde openhartig haar ervaringen over de deelname aan The Masked Singer in een interview met Veronica Superguide . Ze onthulde dat ze te maken had met een aanzienlijke boete, wat haar zelfs terughoudend maakte om het spannende nieuws met haar eigen kinderen te delen.
Daarnaast werpt het panellid Carlo Boszhard, tijdens een interview met Eva Jinek, licht op het nieuwe seizoen. Hij benadrukt de zorgvuldigheid waarmee hij zijn woorden over de deelnemers moest wegen. Dit benadrukt niet alleen de druk en verantwoordelijkheid die gepaard gaan met het onthullen van informatie over The Masked Singer , maar ook het belang van geheimhouding en mysterie rondom de identiteit van de deelnemers, wat essentieel is voor het behoud van de magie en de intrige van het programma.
"Wij hebben een contract getekend van 2,5 ton" , dat vertelde Buddy Vedder. Buddy heeft onthuld dat de deelnemers aan The Masked Singer gedurende een periode van tien weken verplicht zijn om strikte geheimhouding te betrachten. Dit houdt in dat ze gedurende deze tijd geen informatie mogen delen over hun deelname aan het programma. Natuurlijk is er een uitzondering op deze regel: zodra een kandidaat is ontmaskerd tijdens de uitzending, zijn ze vrij om te praten over hun deelname en ervaringen. Deze periode van geheimhouding voegt een extra laag van mysterie toe aan het programma en onderstreept het belang van verrassing en spanning voor zowel deelnemers als kijkers.

Onthullingen

Hoewel het panel nu individueel beslist over de identiteit achter de kostuums in The Masked Singer
, lijken sommige panelleden toch op één lijn te zitten. Zowel Buddy Vedder als Carlo Boszhard zijn ervan overtuigd dat Leonie ter Braak zich verschuilt achter het pak, terwijl Gerard Joling, Loretta Schrijver en Monica Geuze unaniem geloven dat influencer Jaimie Vaes zich in het Libelle-kostuum bevindt. Ondanks deze vermoedens blijkt het panel het nog niet helemaal bij het juiste eind te hebben, aangezien Dionne Stax verrassend genoeg in het Libelle-kostuum bleek te zitten.
Wat betreft de druiventros blijft het gissen voor de panelleden. Monica Geuze gokt op Martien Meiland, Carlo Boszhard denkt aan Robert Rodenburg, Loretta Schrijver heeft Jochem van Gelder in gedachten, Gerard Joling is bijna zeker dat Dries Roelvink zich in het pak bevindt, en Buddy Vedder vermoedt dat Bert van Leeuwen de persoon achter het druivenpak is. Opvallend genoeg wordt online ook vaak de naam van Bert van Leeuwen genoemd, en jawel, achter de tientallen druiven blijkt inderdaad EO -presentator Bert van Leeuwen te schuilen.