Gerard Joling krijgt eigen realityserie: 'In het najaar'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 19 maart 2024 om 17:00
gerard joling
Na Frans Bauer komt er nog een bekende zanger met een realityserie. Volgens tv-deskundige Tina Nijkamp zijn de opnames voor Gerard Jolings realityserie namelijk in volle gang.

Aandacht

We weten allemaal dat Gerard Joling niet vies is van een beetje aandacht. Dus het verbaast dan vast ook niemand dat er een realityserie komt van deze Tv-icon. "Ik kan je vertellen dat er na Frans Bauer nog een realityserie komt van een beroemde zanger", vertelt Tina Nijkamp in Tina's TV Update. "Namelijk Gerard Joling." Gerard, die onlangs nog gewond raakte, heeft zelf nog niet gereageerd.

Realityserie

Tina vervolgt: "Ook hij is bezig met een nieuwe realityserie. Ik krijg daarover meerdere berichten in mijn DM's op Instagram. Voor hem is het twintig jaar geleden dat hij een realityserie had. 'Only Joling' op Yorin was toen een heel groot succes."
Het is volgens Tina nog niet duidelijk wanneer het op tv komt, maar sowieso in 2024. Zij hoopt dat het in het najaar op RTL te zien is. "Ik verwacht veel hoge kijkcijfers omdat Gerard populairder is dan in 2004." Het was opvallend genoeg ook het jaar waarin ook De Bauers voor het eerst te zien waren op televisie met hun populaire serie. Worden ze twintig jaar later elkaars ’concurrent’?

Onhandig moment

Onlangs had Gerard een vrij onhandig moment. Vlak voor de première van PATTY verwondde hij zichzelf. Hij zei in zijn vlog: "Ik heb me net geschoren, maar het blijft bloeden. Ik weet niet of ik wel ga als het blijft bloeden, dat kan natuurlijk niet. Heel vervelend, dit ziet er natuurlijk niet uit." Uiteindelijk ging hij toch naar de première van zijn goede vriendin...
Na de release van Patty Brard's dramaserie ontving ze veel kritiek, vooral vanuit Rob Goossens bij RTL Boulevard, die teleurgesteld was in de kwaliteit. "Ziet er niet uit." Ook mediajournalist Jarco Kriek deelde zijn teleurstelling en vond de serie "behoorlijk bagger", waarbij hij slechts een half uur kon volhouden om naar Patty op Videoland te kijken.