Gerard Joling reageert op de comeback van Gordon: 'Groot risico'

Entertainment
door Lois
maandag, 19 februari 2024 om 11:05
maxresdefault
Volgende week knalt Gordon na acht jaren van radiostilte eindelijk weer de muziekwereld in. Verslaggever Jordi Versteegden spreekt Gerard Joling op de première van PATTY over de comeback van Gordon.

Muzikale comeback

Gerard Joling heeft vrijdagavond in RTL Boulevard uitspraken gedaan over de mogelijke terugkeer van Geer & Goor. De zanger ontkrachtte de geruchten die eerder circuleerden, waarin roddelkoningin Yvonne Coldeweijer beweerde dat er al een nieuw seizoen besteld was. Volgens Joling zijn er echter nooit besprekingen geweest en zal het duo niet terugkeren. "Niet met RTL, SBS6, en ook niet met Gordon. Wij gaan het niet doen."
De spanning tussen Gerard Joling en Gordon lijkt verder te escaleren, aangezien Joling weinig interesse toont in een reünie. In een interview met verslaggever Jordi Versteegden op de première van PATTY, waar Gordon na acht jaar zijn muzikale comeback maakt, vind Joling het een risico. "Ik hoop dat het goed met hem gaat en dat het een succes wordt, want ik vind het nogal een risico wat je neemt als je zo afscheid hebt genomen."

'Album van mijn Leven'

Terwijl Gordon zich richt op zijn muzikale carrière met het album 'Album van mijn Leven', waarvoor hij samenwerkte met Glennis Grace voor het duet 'Aan de andere kant van de heuvels', lijken de kansen op muzikaal succes beperkt. Evert Santegoeds twijfelt eraan of dit gaat slagen.
Zijn kansen op muzikaal succes lijken even beperkt als de mogelijkheid van een nieuw seizoen van ‘Geer en Goor’.

Samenwerking Glennis Grace

Opmerkelijk is de samenwerking tussen Gordon en Glennis Grace, aangezien zij na een incident in een Jumbo-supermarkt in 2022 werd veroordeeld en veel optredens werden gecanceld. Zelfs haar hechte vriendschap met Fred van Leer ging in rook op, toen hij alle banden verbrak en haar optreden bij zijn prestigieuze event Fred & Friends in Ahoy Rotterdam schrapte. In een interview met Story noemde Grace de hele situatie "frappant".
Voor Glennis Grace is de samenwerking met Gordon het eerste nummer dat ze uitbrengt sinds het incident. Glennis benadrukt de unieke en onwerkelijke samenwerking, waarbij het nummer een nieuwe versie is van een lied uit 1971 van Liesbeth List en Ramses Shaffy.