Gerard Joling slaat nieuwe man aan de haak: 'Hele leuke dates'

Entertainment
door Indy
woensdag, 27 december 2023 om 9:41
gerard joling nieuwe man
Gerard Joling doet in een interview met RTL Boulevard een boekje open over zijn liefdesleven. De zanger zegt dat hij aan het daten is met iemand.

Leuke date

Vorige maand zei Gerard Joling in een interview met RTL Boulevard dat hij een leuke man mist aan zijn zijde. Toen de zanger werd gevraagd of hij niet gewoon De Bachelor moet worden , reageerde Gerard enthousiast. “Z ulk soort programma’s zou ik wel leuk vinden. Ja, dat zou ik wel leuk vinden zo’n soort bachelor.
Maar een deelname aan De Bachelor lijkt al niet meer nodig. In een recent interview met RTL Boulevard doet Gerard namelijk een boekje open over zijn relatiestatus en daar komt een verrassend antwoord uit. Op de vraag of de zanger naast de kerstboom ook nog een date versierd, zegt hij stellig nee. Toch krabbelt hij later terug van deze uitspraak. "Ik heb af en toe wel een leuke date moet ik zeggen" , geeft Gerard toe. "Een hele aardige man. Maar dat houd ik nog even geheim."

Statement

Bij zo ongeveer ieder interview wordt Gerard gevraagd naar de geruchten die rondgaan rondom een mogelijke terugkeer van Geer en Goor op televisie. Zo ook bij Radio 538 eerder deze maand. “Je moet niet vergeten dat hij tijdens die programma’s echt verslaafd was” , zei Gerard over Gordon . “Hij is ongelooflijk wispelturig in zijn karakter. Niet alleen tegen mij, maar ook vaak tegen de mensen waar we mee werken. Cameramensen, licht, geluid.”
Opvallend is dat Gerard opeens terugkomt op zijn uitspraken. Op Instagram plaatste de zanger een rectificatie. “Ik heb in een reactie hierop mijzelf iets te pittig uitgelaten over Gordon, wat niet aardig van mijzelf was” , schrijft Gerard. “Ik vind het persoonlijk erg vervelend dat tijdens (bijna) elk interview dezelfde vraag wordt gesteld. Gordon en ik hebben altijd prachtige programma’s mogen maken en misschien gaan wij dit in de toekomst wederom doen.”
Zou dit excuus dan toch wijzen op een terugkeer van Geer en Goor op televisie ?