Geweldig nieuws over realityshow Gerard Joling: 'De eerste beelden staan erop'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 22 maart 2024 om 11:58
gerard joling
De laatste weken gingen er geruchten rond dat Gerard Joling een eigen realityshow zou krijgen. De zanger laat zich bij Shownieuws uit over of deze er komt en doet daarbij een leuke onthulling.

Gerard Joling realityshow

Gerard Joling vertelde in RTL Boulevard dat er al een tijdje gewerkt wordt aan een nieuwe real-life soap over een persoon. "Daar zijn we natuurlijk al langer mee bezig, alleen wilde RTL niet dat het naar buiten kwam. Maar als je overal aankomt met een cameraploeg, dan kun je natuurlijk ook niet blijven liegen tegen de mensen."
De eerste beelden staan erop, maar dat is nog geen garantie voor de serie. "We wachten af wat de directie daarvan vindt en of ik het zelf nog wel leuk genoeg vind."

Bijzondere dingen

Gerard ziet het wel zitten. "Ik denk dat het heel grappig is, maar wie ben ik. Ik hoop dat mensen het leuk vinden. Er komen dingen in die je niet in een vlog of op TikTok ziet, dat moet ook; er moeten mooie, gekke en bijzondere dingen in zitten. En die gaan er gewoon in en dan wachten we af. Ik ga van het positieve uit. Het komt goed hoor", zegt hij met een knipoog."
Voor de mensen die een kijkje uit het leven van Gerard Joling willen, kunnen ook zijn vlogs bekijken. Daar deelde hij onlangs nog over een pijnlijk ongelukje: hij verwonde zichzelf voor de première van PATTY. Hierdoor overwoog hij zelfs om niet te gaan.

Nieuw project

Dat Joling nu tóch ineens bezig is met een reality-show is best opvallend. Eind vorig jaar werd er veel gefluisterd over een reünie met zijn 'frenemy' Gordon, maar toen zei Gerard nog dat hij het veel te druk had voor een nieuw project. Natuurlijk is een 'one-man-show' een stuk makkelijker te maken dan een programma met Geer én Goor, en daarnaast wordt Gerard vooral gevolgd naar plekken waar hij toch al heen zou gaan. We vragen ons wel af hoe dichtbij we precies bij een reünie tussen Joling en Gordon geweest zijn!