Giel Beelen is vader geworden van dochter: 'Wat een liefde!'

Entertainment
vrijdag, 03 november 2023 om 9:03
ontwerp zonder titel 73
Op 31 oktober is Josephine Monique Beelen, de dochter van DJ Giel Beelen en zijn vriendin Floor, ter wereld gekomen. De bevalling vond plaats in hun eigen huis, kort voor half tien in de ochtend, zo deelt de radio-dj dat op Instagram.

Giel Beelen is vader geworden

In juni kondigde de 46-jarige Giel Beelen al aan dat hij en zijn achttien jaar jongere vriendin een kindje verwachtten . Aan het eind van augustus zijn ze getrouwd , ook dit nieuws deelde Giel via Instagram.
" Wat een liefde en wat een rijkdom! " Dit schrijft Giel bij zijn bericht waarin hij liefdevolle foto's deelt van zijn vriendin, de pasgeboren baby en hemzelf. Hij vermeldt ook dat de bevalling thuis heeft plaatsgevonden.
Hij deelt er ook onder de tekst van het nummer Josephine van Chris Rea. " Josephine, I'll send you all my love. And every single step I take I take for you, Josephine "
Bij Prem Radhakishun van Radio4all, het radiostation van Giel Beelen, deelde hij dat Floor en hun dochter het goedmaken. " Maar en dat weet iedereen die een bevalling heeft meegemaakt, het is ook wel echt een bevalling. Dus die zit nog een beetje bij te komen. Maar het gaat heel goed. "