Glennis Grace verdacht van affaire: 'Zo erg voor zijn vriendin'

Entertainment
door Indy
maandag, 13 november 2023 om 15:34
glennis grace affaire
De rust rondom Glennis Grace was na haar supermarktrel eindelijk weer wedergekeerd, tot vandaag. De zangeres zou namelijk een affaire hebben gehad met een rapper die op dat moment in een relatie zat. Wat is er gebeurd?

Samenwerking

Juicechannel onthult op Instagram dat Glennis Grace een samenwerking met rapper Kevin wel zag zitten. Ze besloot om hem een berichtje sturen. "Kevin ging hiermee akkoord" , schrijft het juicekanaal. Maar blijkbaar had Glennis plannen om ook nog een andere soort samenwerking aan te gaan. "Glennis ging ander soort berichtjes sturen en van het een kwam het ander. De twee hebben dus gemeenschap gehad.”
En daar bleef het voor Glennis niet bij. Ze wilde Kevin daarna vaker zien. "En ze bleef hem maar berichtjes sturen. Hier heeft hij niet meer op gereageerd” , schrijft Juicechannel . Hoewel de zangeres vrijgezel was, zat Kevin op dat moment in een relatie. "Al vertellen onze bronnen dat die relatie niet echt serieus is. Hij en zijn vriendin schijnen al jaren een soort van knipperlicht relatie te hebben met de nodige ruzies.”

Geboycot

De volgers van het juicekanaal lijken dan ook vooral medelijden te hebben met de vriendin van Kevin. "Zo erg voor zijn vriendin. Het was zeker eenmalig?” , reageert iemand. "Ja Glenda wilde hem daarna nog zien. Maar hij heeft daar niet meer op gereageerd. Gelukkig weet ze hoe het is om geboycot te worden” , antwoordt Juicechannel.
We weten inmiddels allemaal van het incident dat heeft plaatsgevonden bij de Jumbo waar Glennis Grace onderdeel van was. Hier heeft ze uiteindelijk ook haar straf voor ontvangen. Ze kreeg een taakstraf van 200 uur die ze inmiddels ook afgerond heeft. Ze vertelt in het programma Open Casa ook over het incident zelf. “Ik ben moeder en ik kan je één ding vertellen over het moederschap: dat is gewoon een heel gevaarlijke liefde die je hebt. Die emoties die daarbij vrijkomen zijn gewoon super heftig, helemaal als er zoiets gebeurt bij je kind.”
Nu de zangeres weer op het podium
staat, lijkt haar boycot voorbij, maar de vraag is voor hoe lang...