Glennis Grace alleen oog voor bezette mannen: 'Niet de eerste keer'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 02 april 2024 om 10:31
glennis grace
Glennis Grace heeft een zeventien jaar jongere voetballer aan de haak geslagen, zo meldt Juicechannel op Instagram. Het gaat om Levy van Nispen, een voetballer van amateurclub Olympia.

Glennis Grace

De Nederlandse zangeres probeert al jarenlang door te breken, maar krijgt vele muzikale tegenslagen te verwerken. En niet alleen op muzikaal gebied, maar ook in haar privé en liefdes leven.
Vorig jaar heeft ze in een interview met RTL Boulevard onthuld, een relatie te hebben met muziekproducent Boyd Gijbels. Zo stonden ze geposeerd voor het weekblad Story. Inmiddels hebben we een hele lange tijd niets meer gehoord en het blijkt dat het over is tussen de twee. Wel heeft Glennis haar straf gehad en heeft ze eindelijk haar rust gevonden na het Jumbo-incident.

Nieuwe liefde

RealityFBI heeft onlangs op Instagram een oproep geplaatst hoe het nu zit met Glennis Grace en de liefde. Hierop volgde veel berichtjes van volgers die net iets meer over de situatie afweten. Zo werd het duidelijk dat Glennis een nieuw vriendje heeft. Glennis bevestigde destijds dit nieuws niet, maar het was overduidelijk. Zo meldde RealityFbi op Instagram: "Op de 'bescheiden' amateurclub waar deze jongen voetbalt, zou Glennis Grace binnenkort ook optreden. Voor zover bekend zou dit de eerste keer zijn dat Glennis Grace daar optreedt, vooral omdat haar nieuwe liefde daar dus voetbalt."

Ongeloofwaardig

Voor de camera van Shownieuws heeft Glennis Grace bekend gemaakt dat haar relatie met muziekproducent Boyd over is en dat ze een ander heeft, amateurvoetballer Levy van Nispen. Shownieuws heeft de zeventien jaar jongere voetballer gebeld en wat blijkt, hij heeft een vriendin. Glennis ontkent op de hoogte te zijn geweest van deze relatie, maar na haar verleden zijn haar woorden heel ongeloofwaardig.
Zo heeft ze eerder mannen gedatet die al in een relatie zaten, zoals artiest Kevin, waar ze achteraan zat en zelfs het bed mee deelde voordat hij haar liet vallen als een baksteen.