Glennis Grace doet heftige onthulling over zoon: 'We leven onder een vergrootglas'

Entertainment
door Lois
maandag, 18 maart 2024 om 16:20
glennis grace
Glennis Grace heeft deze week een heftige onthulling gedaan in VROUW Magazine. Het zoontje van Glennis durft niet meer uit te gaan uit angst voor de media. Althans, dat stelt zijn moeder "We leven onder een vergrootglas."

Glennis Grace zoon

We moeten als Nederland ook een beetje mededogen hebben met die arme jongen, vindt Glennis. "Het blijft natuurlijk een jongen van zeventien die aan het opgroeien is en iedereen maakt fouten op die leeftijd. Dat wil niet zeggen dat je alles maar moet accepteren van je kinderen, maar ik probeer er ook met zorg en liefde mee om te gaan."
Niet iedereen zet op agressieve wijze een compleet Jumbo-filiaal op zijn kop. Hoe Glennis dat ziet? "Hij komt er op de harde manier achter dat het leven soms heftig kan zijn. En dat je altijd moet blijven nadenken en proberen je emoties onder controle te houden."

Taakstraf

De zangeres werd in november 2022 veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur. Het bejaardentehuis zag het niet zo zitten dat de zangeres daar haar taakstraf uren zou maken. Zo wilde de instelling haar 'niet in de buurt van oudere mensen hebben na wat er was gebeurd'. Dat vertelt ze zelf aan De Telegraaf.
In plaats van dat Glennis met ouderen mocht werken, heeft ze die 200 uur mogen schoffelen op een begraafplaats. “Hoewel het echt wel bikkelen was op die begraafplaats, vond ik het ook heerlijk om daar bezig te zijn," blikt ze terug. “Drie dagen in de week was ik in de natuur en heel erg op mezelf aangewezen, waardoor ik kon nadenken over de shit die er was gebeurd. Het was misschien niet de meest vrolijke omgeving, maar ik vond het wel iets rustgevends hebben", vertelt de zangeres.

Stoppen

Glennis Grace liet van de week in Shownieuws ook al weten dat Nederland wel wat meer mededogen zou mogen hebben met Gordon. Glennis roept mensen op om te stoppen met het plaatsen van haatreacties. "Of ik het nu ben of Gordon. Het is gewoon voor niemand leuk."