Glennis Grace krijgt geen tweede kans: ‘De Ladies of Soul zijn een A-merk'

Entertainment
door Lois
woensdag, 03 april 2024 om 9:46
glennis grace
Glennis Grace slaat terug nadat haar voormalige collega's van de Ladies of Soul haar uit de groep hebben geschopt. Ze beschuldigt hen ervan slechte vriendinnen te zijn. "Waar is mijn tweede kans?!"

Glennis Grace

Glennis is een Nederlandse zangeres, die onlangs haar taakstraf heeft voltooid. Dit betekent echter niet dat haar imago hersteld is. Door haar reputatie na het welbekende Jumbo-incident en haar liefde voor bezette mannen zit er een smet op haar naam. En deze reputatie heeft haar nu uit de Ladies of Soul doen belanden en hier is de zangeres duidelijk niet blij mee.

Negatieve publiciteit 

De overige leden van de groep lieten weten dat het "goede gevoel" om door te gaan met Glennis er niet meer was. Voor Grace was de breuk geen verrassing, maar toch was het een zware dag voor haar. "Ik was onderdeel van de groep en hoewel ik makkelijk praten heb, had ik het anders aangepakt."
De Ladies of Soul gaan nu verder met Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Trijntje Oosterhuis. Zij hebben zichzelf gepresenteerd en gesprekken gevoerd met verschillende media over het vertrek van Glennis. "Er is veel gebeurd en we hebben veel gesprekken gehad, maar we kwamen er niet uit," verklaarde Edsilia bij RTL.

Ladies of Soul

De situatie blijft echter vaag. Evert Santegoeds van Privé merkt op in Shownieuws: "Ik betwijfel of iedereen volledig open is geweest. Het lijkt erop dat de gesprekken vrij hard zijn verlopen." Waarom Glennis precies is uitgezet blijft onduidelijk. "Dat weet ik niet. Dat moeten Tjeerd Oosterhuis en de meiden zelf maar uitleggen", aldus Glennis. "Het is pijnlijk dat ze me geen tweede kans geven, vooral omdat het om een fout gaat die ik heb gemaakt. Ik wens ze succes"
Evert begrijpt de beslissing om Glennis te laten gaan wel. "De Ladies of Soul zijn een A-merk. Het imago moet positief blijven en ze zijn bang dat Glennis dat in gevaar brengt. Ze hadden gehoopt dat Glennis uit eigen beweging zou vertrekken, maar ze weigerde."