Glennis Grace neemt het voor Gordon op: 'Stoppen met de haatreacties'

Entertainment
door Lois
woensdag, 13 maart 2024 om 12:15
glennis grace
Glennis Grace heeft gereageerd op de heftige haatreacties die Gordon de laatste tijd te verduren heeft. Gordon, bekend van zijn geannuleerde theatertour en matig gestreamde nieuwe album, heeft Glennis Grace betrokken bij zijn muzikale project. Glennis, zelf ervaren met intense publieke aandacht, deelde haar perspectief met Shownieuws en benadrukte het emotionele impact op Gordon.

Flink vergrootglas

De supermarktrel die Glennis Grace vorig jaar april veroorzaakte, is voor velen niet onbekend. Ze weet dan ook precies hoe het voelt om onder een flink vergrootglas te liggen bij het Nederlandse publiek. Ze sprak met Shownieuws over alle haatreacties die Gordon de afgelopen tijd krijgt en vertelde wat dat met hem deed: 'Hij is heel erg verdrietig geweest en ik heb hem echt gehoord en dat wil je niet horen. Hij krijgt nogal wat over zich heen en ik vind dat we daarmee moeten stoppen.'

Stoppen

Glennis Grace roept mensen op om te stoppen met het plaatsen van haatreacties. "Of ik het nu ben of Gordon. Het is gewoon voor niemand leuk." Glennis, die aanvankelijk niet van plan was om deel te nemen aan de tour, gaf aan dat haar vriendschap met Gordon de doorslag gaf. "Hij vroeg mij om dit te doen, en ik heb als vriend meteen ja gezegd," laat ze weten.
Het recent uitgebrachte album van Gordon bevat ook een samenwerking met Glennis op het nummer "Aan de Andere Kant Van De Heuvels", een Nederlandse versie van "The Far Side of The Hill." Het nummer heeft momenteel 3.500 streams. Marc-Marie Huijbregts maakt een uithaal na het duet wat Gordon samen heeft gezongen met Glennis Grace. Het is heerlijk dat dat allemaal elkaar zo opzoekt”, zegt Marc. Oftewel te omschrijven als het spreekwoord: soort zoekt soort.