Glennis Grace niet te spreken over Fred van Leer: ‘Frappant'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 16 februari 2024 om 16:27
oip 6
Glennis Grace is niet te spreken over een actie van Fred van Leer. Terwijl hij haar optreden bij zijn concert annuleerde, mag de eerder in opspraak geraakte Danny de Munk wél komen optreden. "Frappant is het wel”, zegt Glennis daarover.

Glennis Grace

Glennis is weer in het nieuws, maar dit keer niet vanwege haar zangtalent. Na de Jumbo-rel lijkt het beter te gaan met de zangeres , al heeft haar persoonlijke leven wel een "heel andere wending" gekregen. Met een veroordeling tot tweehonderd uur taakstraf wegens openlijke geweldpleging. En op het gebied van liefde en vriendschap lijkt het ook erg slecht te gaan. Zo wil Fred van Leer niets meer met haar te maken hebben en laten meerdere juicechannels weten dat ook Dion Kars een punt achter hun relatie heeft gezet.

Gecanceld

De zangeres is echter niet bang om haar ongenoegen te uiten op Instagram. In een filmpje wijst ze de gemeente Amsterdam terecht voor het laten rondslingeren van kerstbomen in haar wijk. “Dit ligt er al twee weken en nu zijn ze een eigen leven gaan leiden door de storm. Er zijn gewoon auto’s beschadigd!!! Wordt het niet eens tijd om hier iets aan te doen? #stupidity”
De gemeente Amsterdam kan maar beter vandaag nog een opruimdienst inschakelen, voordat Glennis het heft in eigen handen neemt. In dat geval zal de schade niet beperkt blijven.
Maar dat is niet het enige waar Glennis mee worstelt. Twee jaar geleden raakte ze in de ban na het mishandelen van supermarktpersoneel, waardoor ze van alle kanten werd gecanceld.
Zelfs goede vriend Fred van Leer verbrak alle banden en schrapte haar optreden bij zijn event Fred & Friends in Ahoy Rotterdam.

'Frappant'

Nu Fred zijn event weer aankondigt met optredens van onder andere de eerder in opspraak geraakte Danny de Munk, reageert Glennis vol verbazing. In een interview met Story noemt ze het "frappant" dat Danny wel mag optreden terwijl zij wordt geweerd. De ruzie tussen Glennis en Fred lijkt niet te zijn bijgelegd, en de zangeres suggereert dat het allemaal wat vreemd is voor iemand die ooit een goede vriend was.....