Glennis Grace heeft de rust teruggevonden na Jumbo-incident

Entertainment
door Indy
dinsdag, 05 december 2023 om 10:09
glennis grace vindt rust terug
Glennis Grace heeft na de, eigen veroorzaakte, supermarktrel eindelijk de rust teruggevonden in haar leven. Sinds april vorig jaar stond het leven van de zangeres op zijn kop, maar ze begint haar leven langzaamaan weer op te pakken.

Supermarktrel

De supermarktrel die Glennis Grace vorig jaar april veroorzaakte, is voor velen niet onbekend. Haar 15-jarige zoon zou hardhandig de Jumbo uit zijn gezet nadat hij binnen een e-sigaret gebruikte. Deze valt onder het rookverbod. Glennis was het niet eens met de manier waarop haar zoon buiten was gezet en ging op hoge poten terug naar de supermarkt samen met een vriend en haar zoon. In plaats van de medewerkers normaal aan te spreken, startte ze een ware supermarktrel. Er ontstond een vechtpartij en het drietal werd aangehouden door de politie.
De zangeres moest voor de rechter verschijnen voor de rel die ze heeft veroorzaakt. Ze kreeg een taakstraf van 200 uur wegens openlijke geweldpleging, die ze inmiddels heeft afgerond. In het programma Open Casa vertelt Glennis dat ze bij het incident vanuit haar moederhart heeft gehandeld. “Ik ben moeder en ik kan je één ding vertellen over het moederschap: dat is gewoon een heel gevaarlijke liefde die je hebt. Die emoties die daarbij vrijkomen zijn gewoon super heftig, helemaal als er zoiets gebeurt bij je kind.”

Rust teruggevonden

In een interview met Privé
vertelt Glennis dat de "onrust" die werd veroorzaakt, door haar eigen veroorzaakte supermarktrel, verdwenen is. Volgens de zangeres hebben haar persoonlijke leven en carrière
een hele andere wending gekregen na het Jumbo-incident.
Voor Glennis was het belangrijkste dat de rust na de rechtszaak weer terug zou keren. “In mijn leven én dat van mijn zoon is veel turbulentie, angst en onzekerheid geweest. En dan druk ik mij nog zacht uit.”
De zangeres begint haar carrière weer langzaamaan op te pakken en werkt momenteel aan een dinnershow genaamd Grandeur . Ze is de makers erg dankbaar dat ze wordt betrokken bij het proces. “Dat het nu weer beter gaat heb ik onder meer te danken aan Frank Wentink die het aandurft om met mij in zee te gaan, en mij de kans heeft gegeven om in zijn show te mogen staan.”