Goed nieuws voor Marian uit B&B Vol Liefde: 'Kan niet wachten'

Entertainment
door Indy
woensdag, 22 november 2023 om 16:35
goed neiuws marian
Het ziet er naar uit dat Marian uit B&B Vol Liefde eindelijk iets leuks heeft om naar uit te kijken. De B&B-houdster vond de liefde tijdens het programma niet, maar het lijkt erop dat ze de liefde van haar leven inmiddels tóch heeft gevonden.

Doodsbedreigingen

Marian uit B&B Vol Liefde , die eerder haar hart verloor aan Portugal en een B&B begon in de zonnige Algarve, beleefde de afgelopen jaar een nachtmerrie . Ze werd bedreigd door een voormalig medewerkster die haar ook nog eens 120.000 euro afhandig had gemaakt. De vrouw wilde iemand inhuren om Marian te vermoorden en de Portugese politie kon niks voor haar betekenen. Dat heeft Marian doen besluiten om naar Nederland te vertrekken.
Ondanks dat Marian zich nog steeds bedreigd voelt, heeft ze de moed gevonden om terug te keren naar haar geliefde Portugal. De betreffende vrouw die haar bedreigde, is nog steeds op vrije voeten, maar Marian weigert zich te laten wegjagen. Ze zegt in het interview met het AD vastberaden: “Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden.”

Tóch verkopen

Deze maand maakte Marian een moeilijke beslissing: ze gaat haar villa tóch verkopen . “Ik heb besloten om het huis in de verkoop te doen”
, begint ze haar verhaal in een video op Instagram. “Na alles wat hier gebeurd is, ik weet er geen raad mee. Ik voel me ook niet meer op m’n gemak.”
“Dat meisje heeft me gewoon helemaal kapotgemaakt”
, zegt ze over de persoon die haar geld afhandig heeft gemaakt en haar heeft bedreigd. “Ik denk iedere dag eraan. Ik ben zo belazerd en hier in dat huis ook ik voel me niet lekker, dus vanaf vandaag is mijn beautiful villa te koop. Dus mensen die willen reageren, die hoor ik graag.”
Eerder kondigde de B&B-houder al aan voorlopig even géén B&B te willen runnen.

Liefdesleven

Volgens Matthijs Albers van Libelle is er ook eindelijk goed nieuws voor Marian. Hij zegt dat de B&B Vol Liefde -ster aan het daten is. Er zou een Nederlandse man op haar pad zijn gekomen met wie ze het inmiddels enorm gezellig heeft. “Binnenkort komt deze mysterieuze Nederlander lekker naar Marian toe. En zelf zegt ze erover: ‘Ik kan niet wachten, ik verheug me enorm.'” , zegt Matthijs.
Wie de man in kwestie is, is nog niet bekend.