Gordon blijft voor altijd single: 'Geen behoefte meer aan'

Entertainment
door Nienke
maandag, 26 februari 2024 om 10:15
gordon single
Gordon heeft zondagavond aan radioprogramma De Perstribune laten weten dat hij altijd vrijgezel zal blijven. De zanger heeft daar geen moeite mee én geen behoefte meer.

Single life

Gordon geeft aan dat die 'hunkering' naar liefde veel minder is geworden sinds de break-up met zijn ex-verloofde Gavin. Heel Nederland heeft meegekregen hoe die twee uit elkaar zijn gegaan. Sindsdien heeft Gordon een andere blik gekregen op de liefde. "Je weet nooit wat er op je pad komt", voegde Gordon daar meteen aan toe. “Ik heb totaal geen behoefte meer om met iemand mijn leven te delen. Ik heb zes kussens in mijn bed, daar slaap ik heel lekker mee. Er is niet meer plek." Inhoudelijk wil de zanger niets meer zeggen over zijn relatie met Gavin: “Dat is echt verleden tijd", aldus Gordon. Geen liefde betekent niet dat Gordon geen seks meer heeft, maar wel op een andere manier geeft hij aan. “De hunkering om zo nodig met iemand samen te moeten zijn, is weg.” Gordon vertelt dat hij geen moeite heeft om de rest van zijn leven als single door te brengen. Ik heb daar enorm vrede mee”, aldus Gordon.

Dieptepunt 

Gordon heeft aangegeven dat 2023 de zwartste jaar uit zijn leven is geweest. Zo bereikte de zanger zijn dieptepunt door de relatiebreuk met zijn ex-verloofde Gavin. De breuk leidde nog naar een juridisch staartje voor Gavin en twee mislukte zelfmoordpogingen door de zanger. Gordon liet weten aan RTL Boulevard dat hij na de breuk "emotioneel en mentaal gebroken," was. Zo begon er een juridisch proces tegen de Australische Gavin. “Een aangifte in voorbereiding alsmede een civiele rechtszaak voor de schade die is aangedaan door het onrechtmatig verspreiden van privé WhatsApp-berichten en mailverkeer", aldus het management van Gordon.

Nieuwe Album

Onlangs heeft Gordon zijn leven weer op de rit gezet. Zo heeft hij een nieuw album uitgebracht. Maar Gordon is al flink vernederd na zijn comeback. Zo wordt hij 'amateur' genoemd en is Gerard Joling ook niet te spreken over de nieuwe stappen in Gordon zijn carrière en haalt hard uit.