Gordon wil toch naar Vandaag Inside: 'Ik veeg toch de vloer met die gasten aan'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 08 maart 2024 om 9:41
gordon
Gordon lijkt toch van gedachten veranderd te zijn. Na eerder deze week zijn optreden bij 'Vandaag Inside', zijn theatertour en zelfs zijn Instagram-account af te zeggen, kondigde de zanger nu aan dat hij toch zal verschijnen aan de talkshowtafel van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. "Als VI mij belt en ze willen mij hebben volgende week, dan zit ik de veertiende daar aan tafel", vertelde hij donderdagmiddag in De 538 Middagshow.

Gordon Vandaag Inside

Nederland is het inmiddels wel van Gordon gewend dat hij kan omkeren als een blad aan een boom. De zanger heeft een haat-liefderelatie met de media, die hem de afgelopen weken niet spaarden na zijn live-optreden bij de release van Album van mijn leven, Gordons comebackplaat. Na grappen en grollen over zijn zangkwaliteiten bij 'Vandaag Inside' trok hij de stekker uit zijn theatertour en verwijderde hij zijn Instagram-account. Maar wat zegt-ie nú op Radio 538?
Opvallend genoeg had Gordon eerder deze week aangegeven niet te willen verschijnen in 'Vandaag Inside', en hij deelde zelfs wat sneers uit aan het programma. Hij noemde het een "vreselijk programma" en gaf aan geen zin te hebben om mee te werken met mensen die hem niet leuk vinden.

Waar ben je mee bezig? 

"Weet je wat ik dan tegenwoordig zo erg vind? Dat je zonder dat er ook maar iets gehoord is onderuit gehaald wordt, zoals van de week heel flauw gebeurde bij VI waar ze repetitiebeelden lieten zien", zei Gordon. "Ik was nog met mijn geluid en oortje bezig", verklaarde hij. "Dan denk ik: mensen, hoe onwaarschijnlijk laag bij de grond."
"Ik ben nu gewoon sterk genoeg om daar tegenin te gaan", vervolgt Gordon over zijn besluit om vorige week juist niet bij de heren aan te schuiven. "Ik was op dat moment gewoon even helemaal uit het veld geslagen."

Geannuleerd

Het is echter de vraag of het programma en de presentator, Wilfred Genee, nog openstaan voor Gordon, gezien zijn eerdere kritiek op het programma. Gordon heeft zijn theatertour en werkzaamheden in Nederland geannuleerd vanwege de negatieve reacties op zijn comeback, maar hij lijkt vastbesloten om in ieder geval weer van zich te laten horen.
Gordon zit momenteel in Los Angeles waar hij naar het Oscarfeestje van Elton John gaat. In De 538 Middagshow zegt hij dat inmiddels weer sterk genoeg is om van zich af te bijten. "Ik veeg toch de vloer met die gasten aan..."