Gordon geeft definitief antwoord op de terugkeer van Geer & Goor: 'Mooie herinneringen'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 09 april 2024 om 9:07
geergoor
Ze zijn de beste vrienden geweest, maar inmiddels ook al een tijdje behoorlijk grote vijanden; Gordon en Gerard Joling. De twee kenden grote successen met hun programma 'Geer & Goor: Over de Vloer', maar maken elkaar inmiddels vaker het leven zuur.

Geer en Goor

Geer & Goor is de bijnaam voor het Nederlandse artiestenduo bestaande uit zangers Gerard Joling en Gordon. Het duo zat samen in de zangformatie de Toppers bestaande uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Tot 2011 was Gordon lid van de groep. Daarnaast maakten Gerard en Gordon samen meerdere televisieprogramma's, waaronder Geer & Goor: Effe geen cent te makken, Geer & Goor: waarheen, waarvoor? en 'Geer & Goor: Over de Vloer'.
De laatste jaren gaan er steeds vaker geruchten over een terugkeer van het programma 'Geer & Goor: Over de Vloer'. Geer lijkt de deur definitief dichtgegooid te hebben en nu laat ook Goor van zich horen. Dat doet hij in de SBS-realityshow 'Chateau Meiland VIPS'.

Mooie herinneringen

"Er zijn zoveel dingen gezegd", begint Gordon. "Ik denk niet dat het nog goed kan komen", vervolgt hij dan. Kort daarvoor heeft de presentator nog verteld dat hij en Gerard bijna samen een Gouden Televizier-Ring hebben gewonnen. "Het zijn mooie herinneringen, maar er is gewoon teveel gezegd en gedaan", besluit de presentator.
Gerard heeft na veel drama beloofd de naam van Gordon niet meer te zullen uitspreken, nadat hij eerder nog een snerende opmerking had gemaakt over het verse album van zijn voormalige maatje. De laatste tijd hebben Geer en Goor elkaar flink onder vuur genomen via verschillende media-kanalen, daar is inmiddels verandering in gekomen.

Imago 

Terwijl Gordon zijn publieke imago heeft verpest vanwege zijn comeback, doet het gerucht de ronde dat hij wellicht deelneemt aan het spraakmakende programma 'Make Up Your Mind', waar bekende Nederlanders zich transformeren tot drag queens. Het zou wel onverwacht zijn, omdat Gordon dan in dezelfde serie als de door hem zo gehate Angela de Jong zou zitten. Zij kwam afgelopen weekend uit de hoed als eenmalige surprise-drag.