Gordon heropent zijn koffietent in Blaricum: 'Nieuwe soap in aantocht'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 11 april 2024 om 9:40
realitynl 22
Gordon was een langere tijd afwezig, maakte een comeback en werd volledig vernederd. De tijden lijken weer voor de wind te gaan voor Gordon. Zo heeft hij zijn koffietent in Blaricum genaamd Blushing weer heropent! In de aanloop van de opening worden er zelfs proefopnames gemaakt voor een mogelijke soap.

Blushing

Gordon moest twee jaar geleden 'met pijn in zijn hart' mededelen dat hij Blushing moest sluiten wegens personeelstekort. Blushing krijgt nu een doorstart en de nieuwe vestiging is aan de overkant van de straat. Het is ons allemaal wel bijgebleven dat Gordon destijds met een hoop chaos vertrokken bij SBS6, maar nu neemt hij een realitysoap voor de zender op! Het zal een serie worden waarin de opening van de koffiezaak in Blaricum in het middelpunt zal staan. Eerst gingen er geruchten rond dat Gordon weer zou gaan verhuizen naar Blaricum, maar dit is dus niet het geval. Showreporter Aran Bade was er op dat moment om verslag te doen: "De mensen hier vinden dat heel fijn, want er is hier verder helemaal geen leuke plek om een koffietje te halen.” 

Gordon soap

Gordon maakte de terugkeer van de Blaricumse Blushing bekend in een filmpje dat hij heeft gedeeld op Instagram. Volgens Aran is daar iets opvallends aan. “We zagen hem met een microfoontje. We denken: is er iets aan de hand? Zijn er opnames? Ja, er Er zijn opnames voor een nieuw programma. Het opvallende is dat het voor SBS 6 is waarschijnlijk.” Gordons management heeft inmiddels ook bevestigt dat het proefopnames zijn, zo kijken ze naar de mogelijkheden voor een nieuw programma met Gordon.

Opmerkelijk

Dat Gordon nu teruggekeerd is naar SBS 6 is erg opmerkelijk. Toen Gordon zijn contact afliep, werd de vlag buiten opgehangen! Gordon heeft John de Mol meermaals 'oliedom' genoemd omdat hij hem al die jaren zoveel geld betaald had. We zullen zien hoe de opnames en de samenwerking zich zullen ontwikkelen. Voor nu komt het nieuws als een verrassing!