Gordon houdt geen bondgenoten over in de showbizz: "Slechts één naam"

Entertainment
door Lois
woensdag, 28 februari 2024 om 10:00
gordon
Gordon heeft de afgelopen jaren met een hoop BN'ers ruziegemaakt. Wanneer hij de vraag krijgt wie van zijn collega’s hij nog tot zijn vriendenkring rekent, noemt Gordon slechts één naam. "Ik heb heel goed contact met Patricia Paay.”

De enige naam

Gordon heeft geen behoefte aan een nieuwe man in zijn leven, maar hoe zit het met zijn vrienden? In een interview met weekblad Story wordt Gordon gevraagd of hij nog showbizzcollega’s heeft die hij tot zijn vriendenkring mag rekenen. En dat zijn er niet veel. De enige naam die Gordon noemt is die van Patricia Paay.

Vernederd

21 februari 2024 is een datum die Gordon niet snel zal vergeten. Nog nooit in zijn carrière werd hij zó erg vernederd op televisie als op die dag: de mannen van Vandaag Inside, inclusief tafelgast Albert Verlinde, gingen vollédig los op het ontzettend valse optreden van Gordon bij zijn eigen albumpresentatie. Ze kwamen niet bij van het lachen, maar volgens Gordon zal Patricia Paay hem door dik en dun blijven steunen.

Onbegrepen

Patricia Paay en Gordon delen een sterke band van meer dan dertig jaar en voelen zich vaak onbegrepen in het vak. Gordon geeft in het interview toe dat hij en Patricia zich regelmatig afvragen of ze wel geschikt zijn voor het showbizzvak, gezien hun gevoeligheid, eerlijkheid en openheid. Het lijkt erop dat ze beiden hebben geleden onder het misbruik dat hiervan is gemaakt, waardoor Gordon nu terughoudender is geworden in het delen van zijn persoonlijke leven.
De vriendschap met Gerard Joling lijkt al langer bekoeld te zijn, maar wat zit er achter de schijnbare breuk met Glennis Grace? Hoewel ze samen de studio indoken voor het nummer "Aan de andere kant van de heuvels" op Gordon's nieuwe album, lijkt er een breuk te zijn ontstaan. Glennis beschouwt Gordon als een vaderlijk figuur, maar volgens Gordon behoort zij niet tot zijn vriendenkring. Is de vriendschap nu alweer bekoeld?