Gordon in Dubai opgenomen in ziekenhuis: 'Wish me luck'

Entertainment
door Lois
donderdag, 21 maart 2024 om 9:23
foto reality 21
Gordon deelde eerder deze week beelden vanuit zijn nieuwe appartement in Dubai, maar komt vandaag met heel ander nieuws. Hij is in Dubai opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij wordt geopereerd aan zijn knie. "Dat is wat minder leuk.”

Gordon ziekenhuis

"Ik heb een knieoperatie. Dat is wat minder leuk, maar ik heb een gescheurde meniscus. Daar loop ik al een jaar mee te kwakkelen”, legde Gordon uit. Hij wordt geopereerd in het ziekenhuis in Dubai. "Het gaat hier in Dubai gebeuren, dus wish me luck.”
Gordon liet op Instagram weten dat hij op dit moment gelukkiger dan ooit is. "Vraag me of ik nu gelukkig ben! Jullie slechte woorden en al die negatieve shit hebben mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben!” Hij deelde er twee foto’s van zichzelf bij waarop te zien was dat hij enorm is afgevallen.

Invalidenkar

Eerder pakte Gordon zijn koffers naar het feest van Elton John. Dit ging niet zonder slag of stoot want zijn krukken gingen ook mee vanwege een gescheurde meniscus. "Jongens jullie geloven het niet, maar ik zit in een soort invalidenkar." En nu wordt hij daarvoor geopereerd.
Het is niet onbekend dat Gordon graag zijn leven mooier maakt dan het is, zo maakte hij eerder bekend te hebben getongzoend met Sylvie Meis op het feestje van Elton John. Het management van Sylvie heeft laten weten dat er helemaal geen bal van klopt.

Soort zoekt soort

Gordon annuleerde vorige maand al zijn theatertournees en werkzaamheden na de kritiek en nu is hij opeens gelukkiger dan ooit. Toch is er iemand die het graag voor Gordon opneemt, niemand minder dan Glennis Grace, die zelf ook weet hoe het is om onder een vergrootglas te leven.
De twee hebben samen een duet opgenomen voor Gordon zijn nieuwe album, soort zoekt soort zeggen we dan maar.