Gordon is weer terug: 'Ik ben ouder en wijzer geworden'

Entertainment
door Lois
woensdag, 06 maart 2024 om 15:38
gordon is terug
Waar Gordon slechts een paar dagen geleden besloot om afscheid te nemen van sociale media is er nieuws. Gordon is terug, want, zoals ze zeggen, onkruid vergaat niet.

Gordon Instagram

"On my way to LA Elton John Oscar party!”, schrijft Gordon op Instagram. Hij deelt daarbij een vrolijk kiekje vanuit het vliegtuig. De grote vraag, is of Gordon deze keer wel echt terug is op Instagram of dat dit slechts een impulsieve terugkeer is om de aandacht op te eisen. Het lijkt erop dat Gordon net zo vaak van gedachten zal veranderen als dat hij weer van Instagram verdwijnt.
Beeld: Instagram  @gordonheuckeroth
Beeld: Instagram  @gordonheuckeroth
Na een eindeloze stilte op social media kwam vorige maand plots het nieuws dat Gordon terug was. Zo kondigde Gordon aan dat zijn volgers zowel nieuwe muziek, als updates van zijn leven én een theatertour konden verwachten. Het cancelen van zijn theatertour is ook het einde geweest van de comeback die één week heeft mogen duren. Het succes was dus van korte duur, maar dat zijn we inmiddels wel gewend.

Ouder en wijzer

Gordon's keuze om de stekker uit alles rond zijn album en theatertour te trekken is opvallend. Eerder zei de zanger tijdens een gesprek met het ANP dat hij 'er klaar voor was om zijn hoofd op het hakblok te leggen'. "Weet je, ik laat het over me heen komen”, vertelde hij destijds. "Ik ben ouder en wijzer geworden.” Misschien had hij de woorden wijzer kunnen weglaten om het wat geloofwaardiger te maken.
Gavin Rozario, de ex-verloofde van Gordon, heeft gereageerd op de mediastorm. Nadat Gordon de afgelopen weken is overspoeld met kritiek, geeft Gavin hem een flinke trap na. "Ik zit hier gewoon te genieten van de juice”, schrijft Gavin in Instagram Stories bij een foto waarop hij uit een pakje ‘juicy juice’ drinkt. De ex van Gordon lijkt zich te vermaken met de chaos rondom Gordon.

Kansloos

En alsof het nog niet genoeg is, heeft Gordon zijn penthouse in de verhuur gegooid. Schijnbaar heeft hij wat financiële struggles na zijn mislukte comeback en het cancellen van zijn theatertour. Geld stroomt niet binnen, maar de hypotheek van 3 miljoen euro blijft wel als een zware last om zijn nek hangen. Kortom, niemand weet eigenlijk wat Gordon aan het uitspoken is, maar het lijkt behoorlijk kansloos.