Gordon en Sylvie Meis naar het concert van Elton John voor een bizar bedrag

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 12 maart 2024 om 17:23
realitynl 28
Op de social media van onder andere Gordon en Sylvie Meis was te zien dat ze aanwezig waren bij een concert van Elton John. Dit concert is volgens de Duitse media, een concert waar je in ieder geval genoeg geld voor over moet hebben.
Elton John besloot om zijn 70ste verjaardag te combineren met de 50-jarige samenwerking met schrijver Bernie Taupin. Daarnaast zamelde Elton geld in voor zijn AIDS Foundation. Veel grote sterren waren te vinden op het feestje onder wie, Katy Perry, Heidi Klum, Stevie Wonder en Lady Gaga.

Sylvie Meis en Gordon

Bekende Nederlanders zoals Gordon en Sylvie Meis waren ook van de partij bij het concert. Zo zegt Sylvie tegen de Bild: "Ik vind het altijd indrukwekkend om met zoveel getalenteerde mensen in een zaal te zitten." Gordon doorbrak zijn mediastilte toen hij onderweg was naar LA voor het concert. Het zorgde voor veel vragen bij volgers: is Gordon bevriend met Elton? Geruchten gingen rond dat Gordon speciaal weer terugkwam op social media om het concert met fans te kunnen delen.

Absurd

De kans dat Gordon bevriend is met deze Britse muziekicoon is erg klein en was het bezoekje volgens de Bild absoluut niet gratis. Zo betaalde Heidi Klum maar liefst 23.000 euro om samen met haar echtgenoot Tom Kaulitz naar binnen te mogen. Dit betekent dat Gordon en Sylvie omgerekend zo'n 11.500 euro hebben betaald om het concert bij te mogen wonen. Waarom de entree zo'n absurd bedrag is, is volgens het Duitse blad omdat de opbrengst naar het Elton John Aids Foundation gaat.